Pàgina d'inici » Sin categoría » Livraria da Vila

Livraria da Vila

Situada a Sao Paulo, la llibreria va estar dissenyada fa més de 30 anys per aprofitar l’espai, que no és molt gran, però sí lluminós i confortable. Durant els darrers anys ha ampliat el fons apostant per la literatura infantil, juvenil, la literatura brasilera i estrangera, la música i també els jocs, així com preparant cursos, debats i aconteixements culturals vinculats al teatre. En aquests moments ja compte amb altres sucursals. Aquí el seu Facebook.

17

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: