Pàgina d'inici » {Els Districtes} » Sarrià – Sant Gervasi

Sarrià – Sant Gervasi

foixsarria Fotografia Pastisseria Foix de Sarrià
Apps-Google-Maps-icon

Plànol

 

 

 


18 llibreries

A peu, de pàgina
Major de Sarrià 50 – 08017 Barcelona
Tel. 932 806 050
Metro: Sarrià
llibreria@apeudepagina.com
www.apeudepagina.com
LLIBRE INFANTIL, LLIBRE JUVENIL, NARRATIVA
______________________________________________________

Molt més que una llibreria. Aquesta ja era la intenció de Gemma Barrufet quan la va obrir el 2008. Es tracta d’un espai que fa cantonada al cor de Sarrià, on les activitats no s’aturen, perquè ha volgut recuperar també la figura del llibreter, en aquest cas el llibreter de proximitat, que hi està per fer barri.

Així doncs a part de la tria acurada que es fa dels llibres a oferir, evidentment s’accepten encàrrecs, hi ha un munt de suggeriments, dels quals en voldria destacar dos: el tupper book: trobada en la qual una persona explica a la resta d’interessats quins han estat els 5 llibres de la seva vida, i les Jornades de Lectura: 10 sessions per debatre el fet de la lectura i descobrir tot el procés del llibre al costat de professionals del sector. A part d’això, hi ha clubs de lectura per a nens, adults i jocs per inventar-se contes, entre altres coses. Es important destacar que té fons de narrativa i comença amb una mica de poesia i filosofia. El seu Facebook.


Abacus – Blanquerna
Universitat Ramon Llull
Císter, 34 – 08022 Barcelona
Tel. 932 533 134
Metro: Avinguda del Tibidabo
blanquerna@abacus.coop
abacus.coop/locations/abacus-universitat-blanquerna
PSICOLOGIA, PEDAGOGIA
______________________________________________________

Oberta el 1998 és la llibreria de la Facultat de Psicologia i Pedagogia de la Universitat Ramon Llull. En conseqüència aquestes són les matèries que hi dominen, que estan complementades per una oferta de literatura i també de llengua catalana.


BCN Books
Amigó, 81 – 08021 Barcelona
Tel. 932 007 953
Metro: Muntaner
amigo@bcnbooks.com
www.bcnbooks.com
LLIBRE EN ANGLÈS
______________________________________________________

Paret per paret amb el British Council, la localització d’aquesta llibreria de la xarxa especialitzada en l’ensenyament d’idiomes, no és casual. Amb tot, l’oferta no es limita als manuals i als diccionaris d’anglès. Hi ha manuals d’aprenentatge d’altres llengües, francès i italià, i una bona mostra de novel•la anglesa i llibre infantil i juvenil també en anglès.


Casa Usher
Santaló, 79 – 08021 Barcelona
Tel. 935 466 111
Metro: Muntaner
casausher@casausher.com
casausherllibreters.wordpress.com/
GENERAL
______________________________________________________

Situada en un edifici de 1910, a on hi havia una bodega des del 1925, d’aquelles de barri que també incloïen la vivenda, en Gerard, la Maria i l’Anna, tots amb experiència dins del món del llibre, ja sigui per haver treballat en editorials, distribuïdores o llibreries, s’han aventurat a obrir una nova llibreria, tot respectant les estructures i el sentit més essencial que els brindava el local, fet que els fa sentir molt orgullosos.

Es tracta d’una llibreria de caire general, que es vol apropar al barri oferint-li també activitats complementàries dirigides a tots els públics. Val a dir que l’espai ho facilitarà, sobretot si es poden fer en el jardí del darrera, que promet tenir els gessamins i les bogunvilies a punt ben aviat per acompanyar un bon cafè.

Els interessa començar a fer un cert fons i també el món del ví. De manera informal i propera volen organitzar tast de vins, que es podran afegir al club de lectura, a les presentacions, etc.

Aquesta iniciativa ha estat possible també gràcies a una campanya de crowfounding a la plataforma totSuma amb l’objectiu d’assolir 10.000 €. Al final han pogut superar aquesta xifra. Els trobareu a les xarxes socials


Demos Llibreria
Craywinckel, 25 – 08022 Barcelona
Tel. 934 171 485
Metro: Avda. Tibidabo
GENERAL, QUIOSC
______________________________________________________

Llibreria, papereria i quiosc des de 1994. La part de llibreria és el 80% amb un fons prou ampli i una disposició per temes, que no tothom pot garantir, ja que el local disposa de 250 m2.
Llibreria general, amb una important secció infantil amb zona i espai propis perquè els nens puguin triar i remenar en silenci.
Destaquen molt el servei del llibre per encàrrec en 24 hores, agilitat que els ha fet guanyar molts clients, a part dels del barri, es clar. També i només per encàrrec es busquen els llibres de text de qualsevol editorial i les lectures recomanades.


Llibreria Don Bosco
Passeig Sant Joan Bosco, 55 – 08017 Barcelona
Tel. 932 031 347
Metro: Tres Torres
llibreriadonbosco@llibreriadonbosco.net
http://www.llibreriadonbosco.es/
GENERAL
____________________________________________________

Inaugurada el desembre de 2007, abans havia estat, a l’altre cantó del carrer, l’editora EDB de llibre de text, infantil i juvenil.
Llibreria generalista, disposa d’una sala per a llibre infantil, i té una mica de tot: ficció, assaig, ciències socials i de la natura, guies de viatge, salut, llibres de regal, etc. per satisfer la clientela del barri. A principis de curs té el llibre de text de les escoles que els ho demanen, durant al resta de l’any el tenen sota comanda, i també les lectures recomanades. Fan recerca bibliogràfica i venen a escoles i empreses.
Un espai amable i ben ordenat on els clients poden passar una bona estona. Qualsevol dubte els el resoldran un parell de bons professionals. Crida l’atenció l’apartat de Clàssics, on conviuen Homer, Cervantes, Flaubert i Thomas Mann, entre altres, un concepte, una opció que pot fer revisitar molts autors.


Llibreria Garbí
Via Augusta, 9 – 08006 Barcelona
Tel. 932 175 408
Metro: Diagonal, Provença
garbi@troa.es
www.troa.es/librerias/garbi_2
GENERAL
______________________________________________________

La Garbí forma part del grup Troa, que està dins del mercat del llibre des de 1951 amb més de 22 llibreries a tot l’Estat. Llibreria general, que fa un recorregut per totes les disciplines, té un fons important d’humanitats, religió i família i llibres de text, oferint un ventall de novetats més que notable. A part de la tramesa de comandes d’abast nacional i internacional, ofereixen informació bibliogràfica, serveis a biblioteques, butlletins de novetats, i editen en línia la publicació Selección literaria on recullen diferents títols de totes les seccions, oferint un ampli ventall per a totes les preferències.


Llibreria Garbí. IESE
Avinguda Pearson 21 – 08034 Barcelona
Tel. 932 802 716
Metro: Reina Elisenda
libreriagarbi@iese.edu
www.troa.es/librerias/garbi-iese_16
EMPRESA
______________________________________________________
La llibreria de l’IESE va quedant petita vista la dimensió, realment impressionant, que està adquirint l’escola de negocis. Hi dominen els llibres de text, entre els quals són majoria els editats per la pròpia escola i per la Universitat de Navarra, de la que l’IESE en forma part. També n’hi ha d’Ediciones Deusto. Aproximadament la meitat dels títols són en anglès. Hi ha també llibres d’economia que no són de text.
Comparteixen prestatge, en l’apartat de llibres generals, Jordi Pujol, Benet XVI i Harry Potter. També s’hi poden trobar les publicacions institucionals de l’IESE.


Llibreria Garbí. Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Immaculada, 22 – 08017 Barcelona
Tel./Fax 934 175 930
Metro: Sarrià
uic@troa.es / garbi@uic.es
www.troa.es/librerias/garbi-uic_20
DRET, EMPRESA
______________________________________________________

Petita llibreria per a una petita universitat. Hi ha llibres de moltes disciplines, especialment dret i empresa, però també periodisme, psicologia, magisteri, arquitectura. Ocasionalment, amb motiu d’un congrés, la família mereix una especial atenció, amb un bon grapat de llibres de Ediciones de la Universidad de Navarra.


La librería gastronómica
Saragossa, 49 – 08006 Barcelona
Tel. 933 182 082
Metro: Gracia, Fontana
infoweb@montagud.com
www.libreriagastronomica.com
GASTRONOMIA
______________________________________________________

Editorial situada fa uns anys al carrer d’Ausiàs Marc, i promoguda per Montagud Editores, centenària editorial de revistes professionals (Molineria y Panaderia des del 1906, La confiteria española des del 1930, Apicius, Cuadernos de alta gastronomía des del 2003), ofereix per internet, pot vendre als clients que ho demanen des de la seu de l’editorial, una amplia oferta de llibre professional i de divulgació de la gastronomia i la restauració, a més  de la producció pròpia. També comercialitza material de cuina per a professionals.


Papereria Numa
Santa Amèlia, 31 – 08034 Barcelona
Tel. 932 041 199
Metro: Sarrià
papererianuma@gmail.com
http://numa.cat/#llibreria
GENERAL, LLIBRE EN FRANCÈS, QUIOSC

______________________________________________________

Bona llibreria. Destacar el llibre infantil i juvenil, les manualitats i els jocs educatius. Proporcionen els llibres de text i de lectura i el material escolar al Liceu Francès, procedents de la Llibreria Jaimes. I encara millor papereria i material d’oficina i tots els serveis que en deriven.


Llibreria de la Plaça
Pg. Reina Elisenda, 2 – 08034 Barcelona
Tel./Fax 932 033 672
Metro: SarriàSSG
Facebook
GENERAL, MOTOCICLISME, QUIOSC

______________________________________________________

Recentment ha canviat de mans i segueix oferint un bon servei al barri, un bon motiu per celebrar-ho. La inclusió d’aquesta llibreria va ser una aposta. Es tracta d’una bona llibreria de barri, amb les novetats més recents i consumibles, i que té un petit, molt petit, racó amb llibres sobre motos, l’afició del matrimoni Hernández, (Antiga Libreria Hernández) els fundadors. La resta és pròpiament quiosc i material de papereria.


Laie Cosmocaixa
Isaac Newton, 26 – 08022 Barcelona
Tel. 932  537 487
Metro: Avinguda Tibidabo
cosmocaixa@laie.es
www.laie.es/cosmocaixa
CIÈNCIA
______________________________________________________

Llibreria-botiga on es presenten llibres i objectes d’acord amb les àrees temàtiques del Cosmocaixa: la Sala de la matèria, el Planetari, el Bosc inundat, el Mur geològic, el Click, el Flash, el Toca-toca!

La selecció de llibre s’adreça a públics de totes les edats, tant als curiosos com als especialistes. A més l’espai presenta una gran selecció de jocs i objectes científics: una autèntic gabinet que permet continuar experimentant a casa. Hi trobarem la bibliografia, els materials referents a les activitats i exposicions programades a Cosmocaixa. A la pàgina web se’ns facilita un apartat sobre aquesta bibiografia concreta i també la que complementa les exposicions vigents.


Llibre Vell. Immaculada de Regàs
Gleva, 42-44 – 08006 Barcelona
Tel. 932 117 470
Metro: Pàdua
Web Gremi de Llibreters de Vell
LLIBRE VELL, LLIBRE ANTIC
______________________________________________________

Immaculada Regàs i Joan Serra són llibreters de vell des del fa una pila d’anys. La seva trajectòria començà alhora als Pavellons Antoni Palau, on venien llibres, i al carrer Riera Baixa 16, on venien còmics. El 1998, però, varen obrir al carrer de la Gleva. Es tracta d’una llibreria de llibre vell i també antic, però seleccionat. Es diria que, gairebé es tracta d’una llibrera a mida. Es busquen els llibres que interessen als clients habituals.


La Piccola
Plaça Sant Vicenç de Sarrià, 2 – 08017 Barcelona
Tel. 93 025 55 98
Metro: Reina Elisenda
info@lapiccola.cat
http://www.lapiccola.cat/
LLIBRE EN ITALIÀ
______________________________________________________

Una nova aposta a Sarrià, una llibreria especialitzada, però amb l’esperit d’arrelar al barri. La colònia italiana, la més nombrosa de les estrangeres que resideixen a Barcelona, té una nova llibreria, això és una bona notícia, no només per a ells, sinó per a tots els lectors, perquè la llibreria ofereix llibres de cultura italiana també traduïda. Des dels clàssics fins als contemporanis podrem escollir cóm llegir-los. Important també la secció infantil i juvenil que han preparat i les activitats que volen desenvolupar per apropar-se als lectors.

Una altra alumna del Postgrau de l’Escola de Llibreria que aposta per posar en pràctica la professió a un barri, amb un projecte personal. Ressenya de l’Escola de Llibreria.


Libreria Pleyade
Johann Sebastian Bach, 10 – 08021 Barcelona
Tel. 932 014 670
Metro: Muntaner
libreriapleyade@libreriapleyade.com
GENERAL, QUIOSC
______________________________________________________

En Salvi Rosich fa ja uns anys va deixar la seva tasca dins del món industrial i es va embarcar a tirar endavant una llibreria que ja portava quasi quaranta anys al barri. El seu entusiasme pels llibres l’ha fet apostar per un espai, també quiosc i papereria, que ofereix novetats de totes les temàtiques i un servei d’encàrrecs. Destacaríem una secció de llibres d’art o de format gran, ideals per a regal. Bon conversador, s’ha rodejat d’un personal que estima la feina, i els clients els ho agraeixen amb una presència més que notable. Apostar per la lectura…., potser tindrà més dificultats, però va creure que s’ho passaria millor. Està al Facebook.


Re-Read, Libreria Low Cost
Muntaner, 337 – 08021 Barcelona
Tel. 932 010 062
Metro: Muntaner
muntaner337@re-read.com
www.re-read.com
SEGONA MÀ
______________________________________________________

On hi havia la llibreria Baïbars, especialitzada en llibre en francès i àrab, des del 2003 (únicament com a llibreria, abans havia estat des del 1997 al carrer Hercegovina amb cafè i internet) ara s’ha instal·lat una de les llibreries lowcost, de segona mà, que van proliferant per la ciutat. Aquesta la porten els mateixos llibreters que la Baïbars. Veieu descripció per a totes a la de la Gran Via de les Corts Catalanes, 564 (Metro Urgell) al barri de Sant Antoni.


Llibreria Xaps
Balmes, 230 – 08006 Barcelona
Tel. 932 37 79 48
Metro: Gràcia
GENERAL, QUIOSC
______________________________________________________

Llibreria generalista de només llibre de novetat i molt bon quiosc, amb prensa europea; ben assortit pel que fa a col·leccionables. També te papereria, objectes de regal i d’escriptori i molt material escolar.

 


noriaFotografia OK Apartment Barcelona 
Apps-Google-Maps-icon

Plànol

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: