Pàgina d'inici » {Els Districtes} » Sant Andreu

Sant Andreu


???????????????????????????????Fotografia Cancowley a PlaBarcelona
Apps-Google-Maps-icon

Plànol


13 llibreries

Abacus. Sant Andreu
Gran de Sant Andreu, 54-56 – 08030 Barcelona
Tel.
Metro: Onze de setembre
santandreu@abacus.coop
abacus.coop
GENERAL

_______________________________________________________________

Aquest Abacus va donar molta vida a una zona que estava mancada de llibreries de caràcter general amb un cert fons. Com la resta, ofereix papereria, regals, joguines, etc… i nombroses activitats i cursos per a petits i grans. Es pot comprar en línia.


Llibreria Canales
Fabra i Puig, 1-3 – 08030 Barcelona
Tel. 933 112 104
Metro: Fabra i Puig
https://llibreriacanales.business.site/
GENERAL
______________________________________________________

Els actuals propietaris regenten aquest establiment des de 1998, tot i que ja era llibreria el 1962. Situada al cor de Sant Andreu, en una zona agradable per passejar, ofereix llibre de novetat, butxaca, llibre infantil i també un cert fons de narrativa i de lectures recomanades als currículums escolars. Els pares fan els encàrrecs d’aquest tipus de material, assegurant-se l’èxit de la comanda. La clientela valora el tracte personalitzat, i el servei per encàrrec en 48 hores.


Llibreria Carandell
Gran de la Sagrera, 94 – 08027 Barcelona
Tel: 933 522 960
Metro: Fabra i Puig, Onze de Stembre
GENERAL
______________________________________________________

Llibreria de llarga tradició al barri i molt apreciada per la clientela, que ofereix llibres generals i de novetat, amb un servei d’encàrrecs, a més de seccions de material escolar i papereria.


Carrefour – La Maquinista
Passeig de Potosí, 2 – 08030 Barcelona
Tel. 902 202 000
Metro: Torres i Bages
www.carrefour.es
GENERAL
______________________________________________________

En aquest Carrefour l’espai dedicat als llibres és mes gran, com en tot, que el de Glòries (vegeu Sant Martí). Hi ha per tant més seccions i més grans. Infantil, juvenil, diccionaris, viatges, llibre didàctic, etc. Segons l’època de l’any es dediquen espais especials. Pel demés les condicions son les pròpies dels hipers: no hi ha atenció especialitzada, ni no especialitzada, hi ha ofertes i treballen el llibre escolar.


Casa del Libro – La Maquinista
Passeig de Potosí, 2 – 08030 Barcelona
Tel. 902 57 55 86
Metro: Torras i Bages
lamaquinista@casadellibro.com
www.casadellibro.com
GENERAL
______________________________________________________

Una llibreria del mateix segell que hi ha l’Eixample en dues seus. Situada dins d’un centre comercial dels més grans de Barcelona, té més o menys el mateix tipus de fons que a les altres: llibre de butxaca, narrativa, bestsellers i llibre de regal, sense oblidar el llibre infantil i juvenil.


Librería Castro
Josep Estivill 40-42 – 08027 Barcelona
Tel. 934 539 223
Metro: La Sagrera
info@libreriacastro.com
www.libreriacastro.com
LLIBRE VELL
______________________________________________________

Una de les llibreríes històriques situada durant molts anys al carrer d’Aribau, ha canviat d’adreça, no pas de concepte. Aquesta llibreria gestiona un dels fons més amplis de llibre de segona mà de Barcelona. A destacar l’oferta de llibres recents. Tot i figurar a la plataforma del Gremi de Llibreters de Vell, té una pàgina pròpia on es poden comprar els llibres en línia. Ofereix un fons que supera els 7.000 llibres i té parada els diumenges pel matí al Mercat de Sant Antoni.


El circ de les lletres
Garcilaso, 166  – 08027 Barcelona
Tel. 935 277 529
Metro: Congrés
elquevulguis@elcircdeleslletres.es
www.elcircdeleslletres.es
LLIBRE INFANTIL, LLIBRE JUVENIL, GENERAL
______________________________________________________

Ells s’auto-defineixen com llibreria general, però val la pena fer esment a la part infantil i juvenil, la més extensa i assortida. El més petits poden buscar i remenar llibres entre una oferta ben triada o bé optar per fer jocs i manualitats de firmes responsables. Els pares tenen un racó per fer un mos, mentre donen un cop d’ull a les darreres novetats o als llibres de butxaca. Un espai amigable i endreçat per promoure la necessitat de la lectura.


Dit i fet. Llibreria
Doctor Balari i Jovany, 4 – 08030 Barcelona
Tel. 933 461 363
Metro: Sant Andreu (Pl. Orfila)
tienda@ditifetllibreria.com
ditifetllibreria.com
GENERAL
______________________________________________________

On hi havia des de feia anys la Maru, ara ja jubilada, s’ha obert una altra llibreria, que segueix la mateixa línia. Acostar als veïns el gust per la lectura. L’oferta és variada, narrativa, butxaca, guies de viatges i llibres ja més especialitzats, destinats a les moltes aficions i dèries que podem tenir els lectors. S’alterna també amb papereria. Participa en els actes del barri i facilita l’obtenció de tot el que no tenen en estoc. Els veïns han d’agrair no haver perdut una llibreria.

Fnac – La Maquinista
Passeig de Potosí, 2 – 08030 Barcelona
Tel. 902 100 632
Metro: Torras i Bages
lamaquinista@fnac.es
tiendas.fnac.es/la-maquinista/
GENERAL
______________________________________________________

Com totes les botigues Fnac, aquesta es dedica al llibre general i de butxaca. Ara, cada sucursal té un bloc, força calcat, a on s’hi anuncien les diferents activitats que fan, i les promocions i ofertes de la resta de llibreries de la cadena. Entre aquestes hi ha les presentacions de llibres, els tallers, entre els que hi ha els d’escriptura, i activitats pels nens, el Club Fnac Kids.


Llibreria LiberActio
Hondures, 68 local 3 – 08027 Barcelona
Tel. 937 976 163
Metro: La Sagrera
liberactio@outlook.es
www.liberactio.com
SEGONA MÀ

_______________________________________________________________

Comencem per dir que tant hi trobarem llibre com DVD original, en bon estat i perfectament ordenats. I cal ressaltar-ho tractant-se d’un material usat, que es mou molt. Tenen com a premisa buscar la qualitat més que la quantitat. Per això hi podrem trobar relatives novetats, però també material de fons, clàssics. El local, la distribució i presentació són d’una pulcritud remarcables. No hi ha catàleg en línia, però van anunciant el que creuen ressaltable. El seu Facebook.


Mon Mític
Camil Fabra, 5 – 08030 Barcelona
Tel. 933 464 647
Metro: Fabra i Puig
monmitic@monmitic.com
CÒMIC
_______________________________________________________________

Des del 2001 aquesta botiga ofereix tota classe de còmic, encara que el que més venen és manga. Tot i així l’especialitat és molt més extensa i va dedicada als múltiples col·leccionistes. Ens recalquen el còmic independent, el que neix de la sèrie autobiogràfica, creada en 1976 pel guionista Harvey Pekar, titulada American Splendor, la qual explica la vida quotidiana d’un treballador normal i corrent, en front de les sagues dels grans herois. També tenen força material específic per aprendre a dibuixar còmic, així com els manuals requerits i el marxandatge, majoritàriament importat del Japó. Literatura de terror, fantasia, ciència ficció.
La web permet la compra en línia, i té un directori de productes molt detallat segons les diferents seccions. Sempre busquen allò que no tenen en estoc.


Llibreria Trabookaire
Carrer de Clara Zetkin s/n – 08027 Barcelona
Tel. 933 88 70 31
Metro:  La Sagrera – SA
Facebook
GENERAL
______________________________________________________

Entre Sant Andreu i La Sagrera hi ha una nova llibreria dins d’un local molt ben reformat, ampli i lluminòs. De caràcter general, amb llibre infantil i juvenil i activitats per oferir als veïns. Un tipus de llibreria que fa barri, la qual cosa vol dir que els clients els hi és un punt de referència dins de les activitats de proximitat. Sempre és un gust passejar i trobar un lloc així.


La tribu llibreria
Pons i Gallarza, 30 – 08030  Barcelona
Metro: Sant Andreu
Tel: 931 53 72 82
latribullibreria@gmail.com
www.latribullibreria.com
NARRATIVA, LLIBRE INFANTIL, LLIBRE JUVENIL
______________________________________________________

De nou alumnes del postgrau de l’Escola de Llibreria de la Universitat de Barcelona fan d’uns estudis especialitzats un projecte professional cooperatiu. Una nova llibreria de barri que preten oferir als veïns bones seleccions de llibres, tant pel que fa a la narrativa, com en llibre infantil i juvenil, pels quals tenen una visisó molt acurada. No cal dir que ha de ser un focus d’iniciatives culturals i activitats diverses que promocioni la lectura, i la cultura en general.


pegasoFotografia Graciel·la Vidal
Apps-Google-Maps-icon

Plànol


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: