Pàgina d'inici » Sin categoría » Strand Books

Strand Books

the-strand-book-store-da-vogue.it-51898_0x440

Una icona per a la ciutat de Nova York. Situada al mig del East Village, a Broadway Street, és una de les llibreries més grans. Se li suposen més de 2.000.000 de llibres entre les 18 milles de prestatges que conté. Es va fundar el 1927 a la Quarta Avinguda i era una més de les 48 llibreries que ja existien. La segona generació, d’aquest negoci encara avui familiar, va apostar pel canvi i va obrir l’actual llibreria de de 55.000 m2 i 200 empleats. La tercera generació ja ha obert quioscs a Central Park i ha desenvolupat una web, que és la que ven majoritàriament els llibres, nous, vells i antics als seus clients.

strand-book-store-2-trabalibrosthe_strand_ny_08

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: