Pàgina d'inici » Sin categoría » Bart’s Books

Bart’s Books

barts_books_ojai_by_brett_childs

Es una llibreria amb la majoria dels llibres exposats a l’aire lliure, és la més gran del món d’aquestes característiques. El 1964, quan la va fundar Richard Bartinsdale, no tenia les dimensions actuals. Està oberta moltes hores, tots els dies de la setmana, i disposa de dispensadors de llibres per quan està tancada, donant confiança als ciutadans d’Ojai, perquè en facin un ús responsable. Hi podem trobar llibres d’ocasió, però també primeres edicions i valuosos llibres d’art. La seva pàgina web sembla no massa actualitzada. Aquí el seu Facebook.

Bart's_books_detail

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: