Pàgina d'inici » Sin categoría » Livraria Ler Devagar

Livraria Ler Devagar

Situada on hi havia un antic magatzem del tèxtil i una antiga imprempta, aquesta magnífica llibreria està dins del barri d’Alcantara, en una zona anomenada LX Factory i comparteix espai amb agències de publicitat, botigues de disseny i galeries d’art. Fons variat, nombrós, com nombrosos són els propietaris, 150, que són accionistes d’una societat anònima que funciona quasi com una cooperativa. Un local convertit en llibreria, biblioteca, cafeteria, espai de reunions, espai cultural…

livraria_ler_devagar_isabel_campos_680lx-factory-ler-devagar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: