Pàgina d'inici » Sin categoría » Brentano’s

Brentano’s

Una de les llibreries emblemàtiques de Paris neix fa més de 100 anys per promocionar la narrativa i el llibre nordamericà, ja que es tracta d’una cadena originària d’Estat Units. Ara és un espai multilingüe, el fons del qual es presenta en diversos idiomes, de manera que ha cridat a un lector multicultural en orígen o en interès. Recentment  ha incorporat objecte de regal, de qualitat, que serveix també com a souvenir pels turistes que demanen alguna cosa més que una Torre Eiffel de llautó.

10874781966_a3fdcd49fd_z


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: