Pàgina d'inici » Sin categoría » La ExtraVagante

La ExtraVagante

Llibreria de gestió cooperativa, pensada en principi com a llibreria de viatges, amplia el fons a llibres que ens facin viatjar, sempre atenent a la qualitat, tant si són per adults com per a nens o jovent. El que es posa en valor és precisament el valor de llibre, tant com a objecte com pel seu contingut. No cal dir que les activitats no hi falten tant si són clubs de lectura, com contacontes, com altres iniciatives solidàries, properes o llunyanes.

la-extravagante-3-jpg__700x300_q83
laextravagante

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: