Galignani

Una de les llibreries més prestigioses de Paris, situada a la Rue de Rivoli des de 1856. Es tracta d’un local que respira elegància i saber fer, perquè segueix mantenint uns estàndars de qualitat i servei altíssims. Un referent, sobre tot pel que fa als llibres d’art, el disseny, la moda, etc. Però no només, el catàleg en línia és amplissim i el fons imprès de pròpia llibreria dona suport a moltes disciplines, entre d’altres les literatures francesa i anglo-americana, una tradició que arrenca al segle XVIII quan el seu fundador, Giovanni Antonio Galignani aconsegueix crear la primera llibreria en llengua anglesa fora de les Illes Britàniques.

img_5756galignani


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: