Pàgina d'inici » Sin categoría » Taylor Books

Taylor Books

Dins d’un concepte més ampli que el de una llibreria, més com una botiga oberta als llibres, també a les manualitats, a la música, on les mascotes hi són benvingudes, ens rep un local molt ben remodelat, on hi han hagut prèviament altres negocis des dels temps que els canons del passeig de Charleston estaven en actiu. De caracter generalista podríem dir que dona tanta importancia al fet de la lectura, com a les relaciones socials que fomenta. Es un espai amb evidents intencions de centre cultural i ciutadà, com demostra la informacio de la seva pàgina web.

The "You're Going Where" Travel Feature Visits Charleston, West Virginia
AR-150729711

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: