Pàgina d'inici » Sin categoría » Red Emma’s

Red Emma’s

El nom de l’espai el pren de l’anarquista Emma Goldman, nascuda a Lituània el 1869 i que va arribar als Estats Units amb 16 anys. Es fàcil, doncs, intuir que aquesta llibreria de Baltimore ens pot proporcionar bibliografia difícil de trobar en altres establiments. De fet, és molt més que una llibreria, és un lloc on conflueixen idees i actituds en front del sistema. Un restaurant vegà i un espai per organitzar tota classe d’esdeveniments que ofereixen altres visisons per viure i conviure.

276599
gk_red_emmas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: