Pàgina d'inici » Sin categoría » Libreria Internazionale Luxemburg

Libreria Internazionale Luxemburg

Fundada 1872, la Libreria Internazionale Luxemburg és potser la més completa de la ciutat de Torí. Des de ficció a llibres especialitzats en diverses materies,  i diversos idiomes, molt centrada en narrativa anglo-americana. Quan va obrir era coneguda com la llibreria Casanova, pel llibreter que la va regentar com a filial de la genovesa Le Beuf.  En un enclavament cèntric i històric, dona la benvinguda amb una preciosa façana. També venen diaris i revistes internacionals. A dins, grans taules amb les novetats i prestatges amb el fons.

cropped-logolux224wa7o2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: