Pàgina d'inici » Sin categoría » Printed Matter

Printed Matter

Es tracta d’una llibreria fundada el 1976, que ha tingut diverses localitzacions a Nova York, ara està al barri de Chelsea.  Pensada inicialment per un grup d’artistes de Tribeca que volien gestionar-la sense ànim de lucre, per donar a conèixer els seus propis llibres, avui és un referent en el llibre d’art i d’artista, a part d’altres tipus de fons. A la pàgina web es pot consultar el catàleg, els esdeveniments que organitzen, les fires en les que participen i, naturalment, comprar llibres o altres documents.

printed_matter_store_4-3871b52656942fbb926f4b52fabd110a

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: