Pàgina d'inici » Sin categoría » Librairie Henri-Julien

Librairie Henri-Julien

La llibreria forma part de la Confederació de llibreries de llibre antic del Québec. És una de les més conegudes i solvents de Montreal pel que fa a llibre antic de qualitat, i es tracta d’una institució entre els bibliòfils canadencs. El llibrerter els té perfectament classificats a l’interior, un interior amb un cert aire de “bouquiniste”. Les seccions solen ser per grans àmbits: revolució russa, II guerra mundial, teologia, utopies, però sempre d’autors escollits i edicions remarcables.

henri-julien

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: