Pàgina d'inici » Sin categoría » Powell’s Books

Powell’s Books

Des de fora dona la impressió d’una gran superfície, i es que ho és perquè abans hi havia un concessionari de cotxes. Però uns també grans rètols ens indiquen que estem davant d’una gran llibreria de llibre nou i de segona mà. La ciutat de Portland n’està molt orgullosa, és una llibreria independent, generalista que gira moltíssim pel que fa a llibre de segona mà, això vol dir que la ciutat té un potencial lector remarcable, per això des de 1971 han obert diverses sucursals. La pàgina web és realment magnífica per com està organitzada.

original-25614-1402523499-3original-28447-1402523457-3


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: