Pàgina d'inici » Sin categoría » Librería El Ateneo

Librería El Ateneo

original-16417-1402423123-25

Una de les llibreríes més conegudes pel seu enclavament i considerada també una de les més boniques. Està situada on hi havia el Teatro Grand Splendid a Buenos Aires, del qual s’han conservat les estructures originals. Es va inaugurar el 1919 i l’escenari permet que petites orquestres o un pianista faci les delícies dels lectors. Llibreria de contingut generalista organitza actes de tota mena i és un referent de a la ciutat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: