Pàgina d'inici » Sin categoría » The Last Bookstore

The Last Bookstore

Una de les llibreries més grans de Calfòrnia està a Los Ángeles i és un paradís per a lletraferits i lectors en general. Es The Last Bookstore i la tenim situada on abans hi havia un banc. Ha respectat l’estructura interior, i a partir d’aquí ofereix, en un espai ampli i ben organitzat, milers de llibres i altres suports. Llibres nous i de segona mà, que alternen amb les més diverses activitats: concerts, mercats d’ocasió, etc… Hi ha llibres a 1 $ dins del que ells qualifiquen com el laberint.

LastBookstore1LastBookstore2LastBookstore3Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: