Pàgina d'inici » Sin categoría » Scarthin Books

Scarthin Books

Els llibreters no s’amaguen de considerar-la la llibreria amb més encant del Regne Unit. Jo no els hi portaré la contraria, però efectivament, situada al costat d’un llac al comtat de Derbyshire, està a vessar de llibrers nous i de segona mà, i crea una imatge ben contrària al de les grans superfícies, a les que volen combatre amb fermesa, al bell mig del camp anglès. Les eines que ofereixen a canvi són un fons ben ordenat i ampli en disciplines i un entorn deliciós.

scarthin_books_bookshop_summeracross_dam_680

p1130285

scarthin-book-shop


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: