Pàgina d'inici » La Sagrada Família

La Sagrada Família

SAGRADA FAMILIAFotografia Basílica de la Sagrada Família
Apps-Google-Maps-icon

Plànol


Carpeta Petta
Dos de Maig 241, Barcelona – 08013
Tel. 932 452 685
Metro: Glories, Monumental
https://www.encantsnous.com/es/socio/la-carpeta-petta
GENERAL, LLIBRE DE TEXT
______________________________________________________

Des de 2004 llibreria papereria, encara que cada cop té més presencia el llibre (butxaca, novetats i best sellers de les grans editorials) però sobretot el llibre infantil, per preferències dels seus responsables i la bona acollida dels clients, entre els quals no hi ha que desmerèixer els turistes que van o venen de visitar la Sagrada Família, fet pel qual han incorporat guies de Barcelona.
Pel que fa al llibre de text en serveixen de qualsevol editorial, sempre per encàrrec, i són molt estrictes amb les dates de sol•licitud. Tot i que algunes escoles dirigeixen als pares directament a altres llibreries més especialitzades, ens diuen que encara hi ha molta clientela que prefereix el tracte personalitzat i assegurar-se amb antelació l’èxit de la comanda. A l’estiu dispensen els quaderns de repàs. El seu Facebook.


Cosmic
Castillejos 280 – 08025
Tel. 934 361 192
Metro: Sagrada Família
www.tiendascosmic.com/
CÒMIC, FANTASIA, TERROR
______________________________________________________

Oberts des de 1995 s’han especialitzat en el món del còmic i tot el marxandatge que en deriva. El còmic s’ordena seguint les grans tendències: americà, japonès, europeu i espanyol. També tenen la part de vídeo que s’abasteix de manga i de les pe·lícules que fan referència a còmics. Altres apartats són els de la fantasia, terror i llibre juvenil.
La pàgina web és molt activa, des de la qual, a part de comprar, es pot estar al dia gràcies als butlletins informatius i de novetats que es preparen. Bon desplegament de matèries per cercar. També tenen una cartera de clients habituals als quals se’ls informa de les novetats. Caldria destacar el que anomenen “La Bolsa” on pots comprar el llibre més barat quan més aviat ho facis, una manera d’incrementar les vendes a través de l’oferta i la demanda. Tot i no estar en ple centre de la ciutat no es considera una llibreria només per a la gent del barri, possiblement perquè ofereixen la possibilitat de la compra de dibuixos originals, dels quals també tenen els autors ben referenciats.


Laie. Recinte modernista de Sant Pau
Av. Sant Antoni Maria Claret 167 – 08025 Barcelona
Tel: 935 565 546
Metro: Sant Pau i Dos de Maig
stpau@laie.es
www.laie.es/recinte-modernista-de-sant-pau
BARCELONA-ART, MODERNISME
______________________________________________________

Dins de l’espai de l’Hospital de Sant Pau ens ofereixen bibliografia i articles diversos sobre el mateix conjunt monumental, el Modernisme i l’art a la ciutat de Barcelona, i no només pensat per a turistes.


LibrUp llibreria, espai pop-up
Rosselló, 361 – 08025
Tel. 930 015 498
Metro: Verdaguer
librup@gmail.com
https://www.serveisactius.cat/es/barcelones/libreria-espacio-popup-eixampe
AUTOEDICIÓ

______________________________________________________

Un altre dels espais que ha apostat directament per facilitar als autors i a les editorials independents un lloc per donar-se a conéixer. Els lloga un espai a la llibreria i els llibres poden estar exposats no més d’un any, d’aquesta manera també fa de distribuïdor i ofereix als lectors la possibilitat de descobrir autors, que no publiquen pels canals més habituals.


La ploma
Sicília, 332 – 08025 Barcelona
Tel. 934 579 949
Metro: Sagrada Família, Verdaguer
laploma.llibreria@gmail.com
www.laploma.org      laploma.blogspot.com.es
ÀFRICA NEGRA, GENERAL
______________________________________________________

Aquesta llibreria especialitzada en llibres relacionats amb l’Àfrica negra té l’origen en una llibreria de barri creada el 1987 per Josep Mª Sarabia i Ester Riera, els quals, havent pres contacte amb l’Àfrica, el 1991 decidiren dedicar un espai de la llibreria a aquest continent. L’espai ha anat creixent amb el temps i amb el creixement de l’edició de llibres que hi estan relacionats.
Han arribat a tenir un fons de 1.500 llibres, des de literatura, novel•la i poesia, llibre infantil, història, guies de viatge. Hi ha llibres en català, castellà, anglès, francès i portuguès. També s’hi troben llibres i revistes d’editorials especialitzades: Présence africaine, Harmattan,…
Diem espai, perquè s’hi fan més coses que vendre llibres: a la rebotiga, com ells en diuen, és promou la lectura i el coneixement de la cultura del continent, en les seves vessants literàries, artístiques o la tradició oral, i els estudis històrics i antropològics que en deriven. Destacaríem els llibres en llengües originals, encara que no són els més majoritàriament demanats, sí que demostra el creixent interès que desperta l’apropament a un continent tan oblidat. Les recomanacions i les seleccions en les diferents matèries van precisament encaminades a introduir-nos al seu coneixement, tot i que, com en totes les disciplines, hi ha qui ja fa temps que en gaudeix i se’n considera un bon coneixedor. Per aquest motiu La Ploma organitza trobades entorn de les edicions de literatura africana o llibres sobre el continent. Actualment ho fa també amb la biblioteca de la Vila de Gràcia, espezialitzada en cultures. Organitza xerrades sobre diversos països africans i els ponents procedeixen de les diferents comunitats establertes a Catalunya.

També cal remarcar que la llibreria ofereix llibres d’altres disciplines d’abast més general, fent especial atenció a les novetats i al llibre infantil i escolar i ara la novel·la negra. El portal serveix també per ressaltar notícies del món literari.


Re-Read. Librería low cost
Mallorca, 489 – 08013 Barcelona
Tel: 93 116 57 06
Metro: Encants
www.re-read.com
SEGONA MÀ
______________________________________________________

Una de les diverses llibreries de la cadena Re-Read. Veieu descripció per a totes a la de la Granvia de les Corts Catalanes, 564 (Metro Urgell) al barri de Sant Antoni.


Tòmiris Llibreria
Padilla, 242 – 08013  Barcelona
Tel:
Metro: Sagrada Família
https://www.tomirisllibreria.com/
GENERAL
______________________________________________________

Llibreria generalista en una zona comercial transitada per turistes i veïns. Sembla que molt ben rebuda per aquests. Dins de les activitats que preparen n’hi ha una que el seu nom, no per evident, ens sorpren. Per Què llegir? Moltes respostes, òbviament, però la tria dels llibres a compartir per trobar-ne una és realment escollida. i moltes altres lectures que podrem triar dins d’un ventall ampli de temàtiques. L’espai és ampli i ben ordenat, de manera que permet fer-hi presentacions i xerrades còmodament. Llibreria amb vocació de fer barri i d’activar-lo. Presentacions de llibres, fora del circuit més comercial, i clubs de lectura exigents configuren la línia del local. Una aposta valenta per facilitar l’accès al coneixement des de una vessant directa i estimulant alhora. Una molt bona oportunitat pels veïns que ho vulguin aprofitar.

Ah! Tòmiris era una reina dels massagetes enfrontada al persa Cir II el Gran, citada a l’obra d’Heròdot. Tenen Facebook

 


sant pauFotografia Hospital de Sant Pau
Apps-Google-Maps-icon

Plànol


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: