Pàgina d'inici » La nova esquerra de l’Eixample

La nova esquerra de l’Eixample

Escola IndustrialFotografia Calaix, Dipòsit Digital del Departament de Cultura 

Apps-Google-Maps-icon

Plànol

 


La Fnac. Arenas
Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385 – 08015 Barcelona
Tel. 931 491 000
Metro: Espanya
arenas@fnac.es
tiendas.fnac.es/arenas/
GENERAL
______________________________________________________

Com la resta d’establiments ofereixen novetats, llibre de butxaca, i poc llibre de fons. Organitzen activitats entorn a les famílies, donat que està dins d’un macro espai comercial.


Llibreria Herrero
Provença, 140 – 08029 Barcelona
Tel. 934 514 393
Metro: Hospital Clínic
herrero@libreriaherrero.es
www.herrerobooks.com
MEDICINA,CIÈNCIES DE LA SALUT, TÈCNICA
______________________________________________________

Llibreria de Joan Herrero que, amb experiència en el món del llibre mèdic, va obrir l’any 1990. A la llibreria, com a la web, hi ha un ordre rigorós. La classificació dels llibres és molt concreta dins les diferents branques de cada disciplina. Això es pot observar a les cerques a la web, les quals sempre et remeten a matèries relacionades amb les que has buscat. El 75 % dels llibres procedeixen de l’estranger.
Ofereixen servei d’informació bibliogràfica de novetats als clients que ho demanen, els quals es poden dissenyar el seu perfil, segons sigui el seu interès o especialitat. Prèvia alta a la secció de clients, poden accedir a la compra en línia. També proporciona material per a accedir a oposicions i  models anatòmics.


Litoral
Vilamarí, 55 – 08015 Barcelona
Tel. 934 253 355
Metro: Rocafort i Espanya
info@librerialitoral.com
www.librerialitoral.com
LLIBRE VELL, LLIBRE ANTIC
______________________________________________________

Manolo Camiño va començar a tractar amb llibres el 1985 obrint parada els diumenges al mercat de Sant Antoni. Mes endavant, el 1991, va llogar un local amb funcions de magatzem al carrer de Vilamarí, que el 1994 va esdevenir botiga, quan la seva filla Patricia va decidir dedicar-se al negoci. Amb un fons nombrós, poden oferir primeres edicions de literatura espanyola, hispanoamericana i catalana, i llibres d’història d’Espanya i de la dues guerres mundials, entre moltes altres disciplines. La pàgina web permet la compra en línia i te un bon motor de cerques, així com una desenvolupada llista de matèries.


Al peu de la lletra
Calàbria, 281 – 08029 Barcelona
Tel. 934 306 608
Metro: Entença
GENERAL
______________________________________________________

Important secció de llibreria que alterna amb la de papereria i oficina, dins d’un espai ampli i endreçat. Col·leccions senceres de clàssics de la literatura delaten que els compradors seran els estudiants de secundària. La resta de la llibreria és el resultat del servei de novetats, bàsicament narrativa. Pels voltants no té competència, i actualment ja no noten els prejudicis que en un principi els va causar la FNAC de l’Illa. El públic és el del barri i, gràcies a que treballen molt per encàrrec, tenen força públic potencial, a més hi estan des de 1976. Estan al Facebook.


Re-Read. Librería lowcost
Londres, 7 – 08029 Barcelona
Tel. 93 008 46 54
Metro: Entença
www.re-read.com/
SEGONA MÀ
______________________________________________________

Una de les 5 llibreries de la cadena Re-Read. Veieu descripció per a totes a la de la Granvia de les Corts Catalanes, 564 (Metro Urgell) al barri de Sant Antoni.


Llibreria Síntesis
Urgell, 68 – 08011 Barcelona
Tel. 934 546 189
Metro: Urgell
libreriasintesis@gmail.com
www.libreriasintesis.com
TERÀPIES ALTERNATIVES, CREIXEMENT PERSONAL
______________________________________________________

Des de 1989 dispensen un tracte molt personal, dins d’un espai acollidor que reuneix la bibliografia pròpia de l’especialitat. Tenen com a premissa oferir un bon assessorament, fet que la clientela valora i ho demostren les seves múltiples procedències i les moltes activitats que els preparen.
La pàgina web reflexa àmpliament aquesta professionalitat. Hi ha un directori per suports, que defineix i explica cada una des les disciplines, i recomana uns quants llibres, aquesta part és la menys desenvolupada.
La nit de Reis surten al carrer, cada persona que hi assisteix escriu un desig en una carta, les llencen dins d’una olla i els cremen. El foc ho purifica tot.


Vértice
Calabria, 195 – 08029 Barcelona
Tel.  934 101 113
Metro: Entença
vertice@verticecomics.com
blog.verticecomics.com
CÒMIC
______________________________________________________

Situada al carrer de Provença durant 10 anys, al nou emplaçament hi està instal·lada des de 2003 oferint manga, còmic nacional, i importa per encàrrec l’americà, perquè aquí no es tradueix fins passat un temps, per a una clientela majoritàriament del barri. El bloc permet crear un compte d’avisos i d’ofertes, i comprar en línia. Suggereix Amazon per comprar llibres del segell Vértice Comic SL, llibres de lectoescriptura per a infants.  També estan al Facebook.parc_joan_miro_39434Fotografia Laura Padgett
Apps-Google-Maps-icon

Plànol


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: