Pàgina d'inici » Vila de Gràcia

Vila de Gràcia

vilagraciaFotografia Castellers de la Vila de Gràcia
Apps-Google-Maps-icon

Plànol


Aida Books & More

Astúries, 78 – 08024 Barcelona
Tel: 914 116 847
Metro Fontana
http://www.ong-aida.org/aidabooks/
SEGONA MÀ
______________________________________________________

Es tracta d’una llibreria solidària, oberta el desembre de 2015, ben al costat de la Plaça de la Virreina, que pertany a la Asociación Aida, Ayuda, Intercambio y Desarrollo, la qual té projectes de cooperació a Àfrica, Asia, Orient Mitjà i Amèrica Llatina, i es financien amb la venda de llibres que han donat particulars i institucions, que es poden comprar des de 1 €. La llibreria te un fons multidisciplinar i els llibres estan en molt bon estat, però potser predomina més la narrativa, sempre dependrà de les ofertes dels seus donants. La gent que hi treballa ho fa de forma voluntària i mostren una gran il·lusió per fer possible el projecte.

La pàgina web, i encara el telèfon, són de la llibreria de Madrid, una pàgina molt ben organitzada, oferint directament entrada per autors i matèries, i la possibilitat de compra en línia. També tenen Facebook


Aldarull Llibreria
Torrent de l’Olla, 72 – 08012 Barcelona
Tel. 935 008 564
Metro: Fontana, Joanic
editorial@aldarull.org
aldarull.org
www.acciocultural.org
ANARQUISME, MOVIMENTS ALTERNATIUS
______________________________________________________

Aldarull és una llibreria i una editorial, i moltes altres coses o expectatives. Es un projecte que sobrepassa al fet del llibre. Es un projecte cultural llibertari que aposta per donar a conèixer, amb tota classe de documentació, els moviments socials alternatius. L’editorial porta ja més de 20 llibres presentats. A part de les presentacions de llibres, organitzen altres activitats, tallers i cursos adreçats a l’autorealització de les persones. Tenen pàgina específica per a les publicacions i la compra es pot fer en línia. Comparteixen espai Més fresques que un enciam!


Los Ángeles
Travessera de Gràcia, 157 – 08012 Barcelona
Tel. 932 188 986
Metro: Gràcia, Fontana
mariapilarsanchezlacoma@hotmail.com
CREIXEMENT PERSONAL
______________________________________________________

Aquesta llibreria és el producte de la transformació l’any 2000 d’una antiga llibreria, Mots, que es va especialitzar en autoajuda i creixement personal i, àngels, tema que durant un temps va fer furor gràcies a la que en va ser la impulsora, Lucia Bosé, que fins i tot en té un museu. De la llibreria se’n ocupa la Mª Pilar Sánchez Lacoma. S’hi fan presentacions de llibres i tallers. El seu Facebook .


Antifaz Cómic
Gran de Gràcia, 239 – 08012 Barcelona
Tel. 932 378 119
Metro: Lesseps
antifazcomic@telefonica.net
www.antifazcomic.cat
CÒMIC, FANTASIA, TERROR
_____________________________________________________

Una de les veteranes, van obrir l’any 1982 i tenen també parada al Mercat de Sant Antoni. El mes de març de 2008, van canviar d’emplaçament, uns metres més amunt, per millorar les instal·lacions.
La majoria de còmics són d’edicions nacionals. Tenen el catàleg Previews de EEUU, que reuneix tota la producció que sobre còmic es fa allà. La majoria de clients el coneixen i seleccionen directament del catàleg. Els llibres en anglès s’importen prèvia comanda. Els clients habituals són aficionats i col·leccionistes, i cada mes els preparen les col·leccions a les que estan subscrits. No tenen jocs i en suport no llibre ofereixen DVD de manga i còmic. També venen marxandatge i novel·la de fantasia i terror, juvenil i històrica.
L’espai està ordenat per còmic europeu, clàssics, manga i comic book. Estan al Facebook.
És una de les llibreries que va recollir firmes perquè El Capitán Trueno faci una darrera proesa, donar el seu nom a un carrer de la ciutat, de moment res.


Aura
Gran de Gràcia, 38 – 08012 Barcelona
Tel./Fax 932 371 086
Metro:Diagonal
RESTES D’EDICIÓ
______________________________________________________

De la mateixa manera que en el comerç de consums domèstics varen aparèixer els comerços i les cadenes discount també en el sector del llibre varen aparèixer les que en podríem anomenar llibreries discount. Els professionals, però, en diuen saldistes. En els darrers anys han proliferat. Hi ha des de fracassos editorials, fons descatalogats, restes de difícil comercialització, etc., però també llibres de baix cost fets ex profés, o llibres de grans tirades que els trobem, al mateix preu, a tota mena de llibreries, com és el cas de les excel·lents edicions de Könemann, de Taschen, etc. Aura és una llibreria, també són distribuïdors, cosa que els permet oferir en un espai molt ampli extensions de llibres considerables, juntament amb material de papereria i escolar.


Cap i Cua
Torrent de l’Olla, 99 – 08012 Barcelona
Tel. 934 156 082
Metro: Fontana
capicua_gracia@hotmail.com
GENERAL
______________________________________________________

La llibreria d’en Josep Mª Simó (Papitu) és de dimensions limitades i, malgrat això, és una llibreria general amb una oferta prou diversificada. És el producte d’una bona tria. Fundada el 1977 té també una bona oferta de llibres de regal. Al llibreter li agrada aconsellar i es coneix els fons “al dedillo”. I una mica de papereria, i una mica de quiosc.


Casa Anita
Vic, 14 – 08006 Barcelona
Tel. 932 376 002
Metro: Gràcia
info@casaanitallibres.com
www.casaanitallibres.com
LLIBRE INFANTIL, LLIBRE JUVENIL
______________________________________________________

El novembre del 2004 la merceria Casa Anita va convertir-se en la llibreria Casa Anita tot conservant l’estructura del local, però posant a l’abast del públic el rera-botiga i el pis superior, presumiblement l’antic habitatge de l’Anita, amb el que és possible resseguir com vivien i treballaven molts dels nostres botiguers històrics. L’Anita es diu Oblit Baseiria, que te antecedents laborals, personals i familiars en el gremi del llibre. S’ha canviat a l’establiment actual més espaiós i hi ven llibres infantils i juvenils i també llibres il·lustrats, molt ben triats, prepara tallers per escoles, pares, tallers d’estiu, prepara guies per a  biblioteques escolars, i porta una agenda d’activitats força activa. L’oferta és amplia i diversificada, tant per l’origen com per les llengües (català, castellà, francès, anglès, alemany i italià). Els generes i la temàtica també ho són. Ofereix originals dels il·lustradors. Estan al Facebook.


La casa dels contes
Ramón y Cajal, 35 – 08012 Barcelona
Tel. 931 792 172
Metro: Fontana, Joanic
numancia@lacasadeloscuentos.info
www.lacasadeloscuentos.info
LLIBRE INFANTIL
______________________________________________________

El primer que volem destacar és que es tracta d’un espai on el conte, com eina de fabulació, de comunicació oral i escrita és el centre de les seves activitats. La Numancia, xilena de naixement, en té memoritzats més de 300 i des de finals de 2007, abans estava a l’Eixample des del 2000, intenta preservar-los explicant-los als altres.
Cada setmana s’expliquen contes, per a diferents edats i públics, en diverses sessions. Fins i tot es poden anar a explicar contes a domicili. Altres tallers que es proposen són els de narració oral, creació de contes, d’animació a la lectura, tallers durant les vacances escolars, on prometen donar la volta al món en un mes. Els alumnes són de totes les edats i parentius, i professions, com personal bibliotecari, mestres, esplais, voluntaris d’hospitals. Tot un projecte dedicat a preservar la tradició, la imaginació.
El llibre lògicament es recolza en la mateixa línia, tot i que ha reduït l’oferta per centrar-se en les activitats. Contes classificats per edats, des dels inicis més incipients, fins a contes per a gent gran. Dins de certes edats també hi ha aquells que van destinats a ser explicats pels pares. Contes actuals de tot el món, en moltes llengües, alguns bilingües. També hi té el seu espai el mite i la llegenda en col·leccions específiques que recorren totes les cultures.


Catálogo Servicio Ediciones
Guilleries, 6 – 08012 Barcelona
Tel. 932 188 820
Metro: Fontana
catalogo@catalibros.com
www.catalibros.com
LLIBRE VELL
______________________________________________________

Llibreria amb un ampli catàleg a Iberlibro i Uniliber, les dues plataformes de llibre vell i antic a la xarxa. A la botiga de Salvador Montserrat ens ofereixen ofertes de 1 llibre a 2 € i 3 llibres a 5 €.


Cinemascope
Torrent de l’Olla, 101 – 08012 Barcelona
Tel. 932 372 720
Metro: Fontana
cinemascope2@ono.com
www.todocoleccion.net/tiendas/cinemascope
CINEMA, CARTELLS, COL·LECCIONISME,
______________________________________________________

Joan Vall va començar al mercat de Sant Antoni la venda de material cinematogràfic cap el 1987. Uns deu anys després va obrir botiga al carrer de Sepúlveda 177 i el 2005 es va traslladar a Gràcia, al seu actual emplaçament. A banda de pel·lícules, s’hi troben llibres, en especial biografies d’actors i directors, però també, és clar, fotografies, cartells, programes, etc. També hi ha lloc per a les revistes. El material és abundant, de fàcil consulta, i a bon preu. Segueix estant present al Mercat de Sant Antoni.


Guia. Llibreria de viatges
Travessera de Gràcia, 146 – 08012 Barcelona
Tel. 932 373 942
Metro: Fontana
info@llibreriaguia.com
www.llibreriaguia.com
VIATGES, MUNTANYISME
______________________________________________________

Al bell mig de Gràcia Toni Herrero regenta des de 1998 aquesta llibreria especialitzada en viatges, oferint mapes, guies, narrativa i fotografia ordenades per continents i països, tant en suport paper com en CD i DVD. La secció de muntanya és considera molt especialitzada i es veu complementada amb atuells pels viatgers.
Organitza conferències sobre viatges, perquè el perfil del client és molt divers. A part del públic en general, ara s’ha de comptar amb el jovent que pot viatjar gràcies a les línies aèries de baix cost; la gent gran que arribada la jubilació s’ho pot permetre, encara que siguin viatges més curts, però molt ben preparats. Del que sí que es preocupa és de tenir un tracte molt personalitzat amb el client viatger. A destacar les activitats: projeccions, conferències etc.. que organitzen amb certa assiduïtat, a diferents biblioteques del barri.
De la web destacaríem les ressenyes que acompanyen a les novetats editorials, així com la pàgina d’anuncis i la d’activitats, també les organitzades per altres, molt interessants per a aquells que els agrada viatjar ben informats, potser fora de temporada i de forma raonable, la possibilitat de creació de compte. Google Street View ens permet entrar fins al fons de la llibreria (ho podeu comprovar en aquest enllaç)


Haiku. Japó a Barcelona
Montseny, 7 – 08012 Barcelona
Tel. 932 179 623
Metro: Fontana
haikubarcelona.com
japonbarcelona.com/literatura/blog/
JAPÓ-CULTURA, LLIBRE EN JAPONÈS
______________________________________________________

Abans hi havia Koreander Llibres. Ara: llibres d’autors japonesos traduïts al català o castellà, o d’altres autors que parlen sobre la cultura japonesa. També mètodes per aprendre la llengua, cuina, manualitats, amulets, tallers de cal·ligrafia i haiku, per exemple, o de mandales i origami, tallers per a empreses, organització de viatges al Japó, i clubs de lectura. Un espai al servei de la cultura japonesa a Barcelona, cuidat, endreçat, senzill, però amb una infraestructura al darrera important, que permet comprar en línia.

El bloc sobre literatura es refereix a presentacions de llibres i a col·laboracions amb altres entitats, o en les recomanacions per a Sant Jordi, per posar dos exemples recents.


Hibernian Books
Montseny, 17 – 08012 Barcelona
Tel. 932 174 796
Metro: Fontana
hibernianbooks@gmail.com
www.hibernianbooks.com
SEGONA MÀ, LLIBRE EN ANGLÈS
______________________________________________________

La Secondhand English Bookshop del barri de Gràcia està al carrer Montseny des de febrer del 2006. El fons, molt ampli, de més de 40.000 títols, és variat: literatura, història, ciència, llibre infantil, viatge, llibres clàssics. El fons havia vingut d’una llibreria de Dublín, ara procedeix de les compres per lots o de restes i de donatius de clients, als quals se’ls hi accepten com un intercanvi: el valor dels llibres serà perquè ells en puguin comprar d’altres a la llibreria.

També té llibre en francès, alemany i italià, però mai novetat. La web no permet la compra en línia, però sí accedir a les llistes i crear un compte. Aqui teniu el seu Facebook.


Librería La Jurídica
Via Augusta, 42 – 08006 Barcelona
Tel. 934 521 056
Metro: Gràcia
libreria@lajuridica.es  
www.lajuridica.es
DRET
______________________________________________________

Llibreria especialitzada en totes les matèries al voltant del dret i amb una pàgina web molt desenvolupada, tant pel que fa a les seccions com a les matèries. Està pensada per a la informació i compra en línia destinada als despatxos. Et pots subscriure al butlletí de novetats o demanar completar col·leccions, entre molts altres serveis.


Maite Libros
Via Augusta, 64 – 08006 Barcelona
Tel. 932 181 541
Metro: Gràcia, Fontana
GENERAL
______________________________________________________

Maite Coca, una canària arribada a Barcelona el 1964 i amb una voluntat d’integració des del primer dia de la seva arribada, va regentar aquesta llibreria des de 1980 fins la seva jubilació, amb una afició i dedicació dignes d’elogi.
Narrativa, assaig, llibre infantil, guies de viatge, art i arquitectura són algunes de les matèries que es proposen als lectors. Un empleat de la llibreria, Alfonso Pfeiffer, és ara qui la regenta seguint la línia de la seva predecessora. Dins del propi local sempre hi ha una secció de recomanacions, que els clients, del barri òbviament esperen consultar, a part dels consells que rebin del llibreter, que no fa concessions comercials.
La Maite, però, també era molt coneguda per altres activitats, diríem com agitadora de consciències, motiu pel qual va tenir més d’un problema. Està al Facebook, però no és actiu.


Mecànic
Verntallat, 30 – 08024 Barcelona
Tel.  938 588 316
Metro: Fontana, Joanic
hola@mecanic.eu
http://mecanic.eu
FOTOGRAFIA
______________________________________________________

On hi havia un taller mecànic s’hi ha instal·lat un espai dedicat al món de la fotografia i de la imatge. Un espai industrial ben acondicionat, amb cafeteria inclosa, per oferir als aficionats i professionals la possibilitat de trobar-se i compartir. Ara, que la fotografia ha esdevingut quelcom efímer i superficial, segur que trobarà aquí un lloc per reivindicar-se. Les activitats i els fons que ofereixen van en aquesta direcció.


La Memòria Llibreria
Plaça de la Vila de Gràcia 19 – 08012 Barcelona
Tel. 936 243 632 – 660 308 585
Metro: Fontana, Diagonal
memoriallibres@gmail.com
https://www.llibrerialamemoria.com/cat/
HISTÒRIA
______________________________________________________

Doncs això, llibres d’història del segle XX, que els editors ja fa temps que hi han apostat, per no perdre la memòria. Especialitzada, sí, alguns altres llibres d’altres matèries, també i amb intenció. Només començar aquest 2014, en Xavier Cortès i la Mireia Gispert ja tenen feina per oferir llibres i activitats diverses sobre diferents commemoracions bèl·liques, la 1a i 2a Guerres Mundials i la Guerra Civil Espanyola. Tot i l’especificitat del fons, els llibres estan ordenats per temàtiques similars, de manera que el lector també pot descobrir obres relacionades amb la que està buscant. Aquesta transversalitat resulta molt útil per copsar la globalitat d’un esdeveniment. També hi trobarem les novetats editorials ben escollides.

En aquest reducte, com diuen ells, que és el barri de Gràcia, on encara es conserva el comerç de proximitat, i la implicació veïnal, han trobat un lloc per esdevenir un referent pel que fa al llibre d’investigació històrica i social, una aposta per la qualitat, per la figura del llibreter, per copsar els interessos dels lectors, per fidelitzar-los, tot en un entorn que els pot ser propici. Un barri amb molta gent gran que no ha perdut la memòria, les bigues del sostre tampoc, i te temps lliure. Un Facebook molt evocador, molta sort! A Octubre de 2019, i desprès d’un ensurt, segueixen endavant gràcies a l’ajut de suport extern.


Montana Shop Gràcia
Carrer de les Guilleries, 28 – 08012 Barcelona
Telf. 936 33 91 90
Metro: Fontana
graciabarcelona@montanacolors.com
www.montanagallerybarcelona.com
ART CONTEMPORANI
_______________________________________________________________

Inaugurada el 2015 és de la mateixa empresa i manté la mateixa línia de la que podem trobar al Born.


Novecento Libreria
C. Ramón y Cajal, 53 – 08012 Barcelona
Tel. 615 55 15 07
Metro: Joanic
novecentogracia@gmail.com
GENERAL
______________________________________________________

Una mica de tot i per a tothom. Llibre de novetat, narrativa, inclosos els best-sellers més llegits, infantil, juvenil, i ara també segona mà, i la joia… discos de vinil. A més, convoquen a lectors i veïns a les activitats que preparen. Pissarres amb frases de personatges que un dia les van pensar, ara ells ens les recorden. D’això ja fa dos anys. El seu facebook.


Le Nuvole
Sant Lluís, 11 – 08012 Barcelona
Tel. 931 766 401
Metro: Joanic, Fontana
librerialenuvole@gmail.com
libreriaitalianalenuvole.com
LLIBRE EN ITALIÀ
______________________________________________________

… luogo di incontro e di scambio intorno alla cultura italiana. Així és com es defineixen des del seus inicis la tardor del 2011. Llibres per a italianoparlants, inclosos els infants, i també traduccions en castellà o català dels autors italians, clàssics i contemporanis, sobre els que s’organitzen xerrades i lectures. Important la part de llibre de text per a la Scuola Italiana de Barcelona, que es serveix de la “llibreria portàtil” (la llibretera en bicicleta que els porta els llibres quan els necessiten) i que es complementa amb cursos de llengua i altres activitats al voltant de la cultura italiana. Alguns autors d’aquí traduïts a l’italià. També hi podem trobar música i cinema. No hi ha grans quantitats, però podem demanar-ho per correu a través de la pròpia web. Aquesta presenta un petit llistat de webs escollides sobres aspectes que els atrauen i adreçades als italians que viuen a Barcelona.

Comencen a tenir llibre de segona mà, resultat de clients que els hi donen desprès d’haver-los comprat i llegit prèviament. Pel que fa a activitats, a part de les xerrades i presentacions, voldria ressaltar el Teatro Appartamento, una sala, 2 actors per a 20 persones màxim. Facebook, molt actiu.


Llibreria Ona
Gran de Gràcia, 217 – 08012 Barcelona
Tel. 932 389 722
Metro: Lesseps
onallibres@gmail.com
http://www.onallibres.cat/
LLIBRE EN CATALÀ
______________________________________________________

La història d’aquesta llibreria ha merescut una entrada a la Wikipèdia, per tant no evocarem al passat, sinó al present. El fet és que desprès d’uns anys d’haver abandonat la seu de la Granvia, (hi era des del 1962 gràcies a un grup de persones entre les quals hauríem d’esmentar Josep Espar Ticó i Armengol Passola, Ona naixia com una prolongació, fins i tot física, de la discogràfica EDIGSA, fundada un any abans), va obrir de nou les portes a Gràcia, el 30 d’octubre de 2013, i això va causar molt de renou als mitjans, que a alguns els va sorprendre. Els que ja tenim una edat varem entendre perfectament l’interès. l’Ona havia estat un referent, quan la Barcelona dels 60′ era un desert, boirós, gris i avorrit, sobretot culturalment parlant.
Avui que ja no ens avorrim tant, o sí, no ho sé, i una nova aposta com aquesta no deixa de ser una alegria. En un espai més reduït i amb un fons no tan nombrós, Ona segueix compromesa de nou amb la creació en català, i els escriptors catalans traduïts a altres llengües i llibre infantil. Afegeix article de papereria, música i marxandatge, entre el qual voldria ressaltar el de les nines que parlen en català, fabricades a València, que un dia la Feliu les descobreix fent-los una visita, se’n va al programa del Cuní i en vénen 300. Inclou un fons important de llibre que ja no es troba: editorials com Galba, La Magrana, Selecta, les obres completes d’Edicions 62, tot Pedrolo, tot Terenci… a més organitza xerrades, presentacions. Tota la informació la bolquen al Facebook. Benvinguts de nou!

Librería Oniria. Cáñamo
Milà i Fontanals, 35 – 08012  Barcelona
Tel: 933 170 130
Metro: Joanic
libreriaoniria.com
MOVIMENTS ALTERNATIUS
______________________________________________________

Al principi de la seva obertura es deien Oniria. El seu fons pot interessar a aquelles persones que busquen en la lectura alternatives a les polítiques prohibicionistes, fent defensa de les llibertats civils i individuals. És un projecte independent, nascut a La Cañamería Global SL, empresa editora, des de la seva fundació el 1997, de la revista Cáñamo, concordant en el seu ideari i amb el sentit crític que ha mogut sempre a la seva revista, permet la compra en línia. La temàtica és prou àmplia dins dels paràmetres que hem descrit. La llibreria s’integra dins del projecte global Cáñamo


Llibreria Saturnàlia   

Planeta 17 – 08012 Barcelona
Metro: Fontana
https://llibreria-saturnalia.negocio.site/
SEGONA MÀ

____________________________________________________________________

A un antic local on tambè fa temps hi havia una llibreria, n’obren una altra de llibres de segona mà, aprofitant mobiliari, Un concepte que té molts adeptes i també avantatges, sobretot si es pensa en donar més vides a un llibre. Aquesta s’ha proposat també donar vida a la llibreria, amb multitud de propostes, dins d’un projecte cooperatiu, amb finalitats socials, no lucratives. El fons és bàsicament narrativa, però accepten rebre llibres per vendre’ls d’altres branques de les humanitats, majoritàriament. El preu mitjà és de 3€ segons estat i demanda. Adjunto una extensa ressenya de l’Escola de Llibreria.


Skipper
Travessera de Dalt, 50 – 08024  Barcelona
Tel. 932 807 732
Metro: Lesseps
libreriaskipper@gmail.com
GENERAL, LLIBRE INFANTIL, LLIBRE JUVENIL, QUIOSC
______________________________________________________

Combinació de llibreria, papereria i quiosc amb una clara aposta pels lectors més joves. També té jocs. Es troba en una zona amb poca oferta llibretera.


Taifa Llibres
Verdi, 12 – 08012 Barcelona
Tel. 932 176 621
Metro: Fontana
info@taifallibres.com
https://www.taifallibres.com/
GENERAL, CINEMA, SEGONA MÀ
______________________________________________________

José Batlló va arribar a Barcelona, procedent de Sevilla, el 1963 i aviat entrà en contacte amb el món del llibre de Barcelona, amb l’Editorial Lumen i la distribuïdora Les Punxes, esdevenint ell mateix editor de la mítica col·lecció de poesia El Bardo.
Des del 1993 tenia, ara ja no hi és ell personalment, la llibreria de Gràcia, que disposa d’un fons ampli tant de llibre nou com de llibre de segona ma, ben ordenat i exposat. Taifa ha esdevingut una llibreria de les que fa història. Se l’associa a l’ascens dels cinemes Verdi, no únicament per la proximitat, sinó també pel seu ampli horari, que permetia entrar abans i després de veure la pel·lícula. Precisament dels seus horaris en dia festiu escrivia Javier Pérez Andujar, el noi de les sorpreses al Saló de Lectura de BTV, a El País, 4 de març del 2005, cantant les excel·lències de Taifa i recollint algunes anècdotes.


Te quiero. Te i llibres
Torrijos, 9 – 08012 Barcelona
Tel. 932 846 000
Metro: Joanic
llibreriatequiero@yahoo.es
TERÀPIES ALTERNATIVES, CREIXEMENT PERSONAL
______________________________________________________

Llibreria especialitzada en espiritualitat, disciplines orientals, teràpies alternatives, i lògicament en els grans mestres d’aquests corrents. Però en el que realment es descriu com a forta és en tot el que fa referència a les teràpies humanistes: PNL, Coaching, Gestalt, Teràpia breu estratègica i Constel·lacions familiars.
El fons és en castellà i català i procedeix de l’Estat i d’Argentina, Mèxic i Xile, països a on aquestes disciplines estan molt més desenvolupades que aquí. Oberta des de 2003 ofereix també regularment xerrades i cursos en un petit i acollidor espai, segurament mentre es pren un bon te. Precisament, el nom de la llibreria fa referència al plaer i recolliment que la Chelo Moreno experimenta en companyia d’un llibre i una tassa de te. Estan al Facebook, però no és actiu.


The Tintin Shop. Barcelona
Travessera de Gràcia, 176  –  08012 Barcelona
Tel. 932 892 524
Metro: Fontana
tintinshopbcn.com
CÒMIC, COL·LECCIONISME

______________________________________________________

I no li passen els anys a aquest xicot… i quins afectes que conserva… els seus seguidors tindran en aquesta recent botiga a Gràcia un espai on gaudir i parar el temps. Hi ha de tot i més sobre aquest “rubiales”. Col·leccionisme per a tots els gustos, edats i condicions, fins i tot allò que pot costar de trobar. Però pel que fa al llibre: un espai definitiu.

En català, castellà, francès, anglès, xinès, italià, portuguès… s’hi poden trobar els 9 primers números editats el 1929 en blanc i negre i en francès, i també els de color a partir de 1950, aquells amb llom de tela, en francès, tot en facsímil. Pel que fa a les llengues que ha parlat aquest noi, en podem comptar fins a 80, una d’elles el tibetà, recordeu que hi va anar. Un altre apartat és el de biografies i cronologies d’Hergé, estudis,  assajos, les relacions de Tintin amb els vaixells, amb els cotxes, amb la filosofia, els orígens dels personatges, catàlegs d’exposicions, etc… 7 volums contenen tota l’obra d’Hergé, no només el còmic, altre tipus d’il·lustració que va fer, cartells, per exemple. I una secció infantil:  preescolar, pop-up, jocs, puzzles, peluixos. Recordem les editorials que el mantenen viu: Moulinsart, Zendrera i Zephirum.


anna_lizaran2

Apps-Google-Maps-icon


1 comentari

  1. […] del llibre que pots demanar és de 25 euros. Pots trobar moltes de les llibreries de Gràcia aquí, aquí o als portals llibreriesobertes.cat i […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: