Pàgina d'inici » L’Antiga esquerra de l’Eixample

L’Antiga esquerra de l’Eixample


suelos+hidraulicos_handecoblogFotografia Doctora Vintage
Apps-Google-Maps-icon

Plànol


Llibreria ABC
Rosselló, 64 – 08029 Barcelona
Metro: Hospital Clínic
NARRATIVA, QUIOSC
______________________________________________________

Una llibreria de barri, molt especialitzada en literatura, i que els veïns coneixen molt bé perquè hi van a buscar assessorament i a triar i remenar.


Al•lots. Llibreria infantil i juvenil
Consell de Cent, 266 – 08011 Barcelona
Tel. 934 548 820
Metro: Universitat, Passeig de Gràcia
info@llibreriaallots.com
www.llibreriaallots.com        www.llibreriaallots.com/bloc/
LLIBRE INFANTIL, LLIBRE JUVENIL
______________________________________________________

La llibreria funciona des del 1996 i està centrada en llibres per a infants i nois i noies de 5 a 12 anys, sense oblidar els pares. Aquests hi tenen un racó especialment dedicat. L’oferta és abundant i ben ordenada segons les edats dels futurs lectors, incloent-hi llengües estrangeres.
Conferències i xerrades sobre temes específics entorn a la lectura i els infants i joves, així com tertúlies literàries mensuals adreçades a bibliotecaris, mestres o pares que volen encarrilar bé el fet de la lectura són algunes de les activitats que ens proposen.
La pàgina web destaca molt tot els que són les activitats que fa o en les que participa la llibreria. Tenen Facebook.


Librería Antinous
Casanova, 72 – 08011 Barcelona
Tel. 933 019 070
Metro: Urgell, Hospital Clínic
www.antinouslibros.com    libreriaantinous.blogspot.com
LGTBI

_____________________________________________________

Modificació breu, només que pel canvi d’ubicació que amablement ens han fet arribar.La llibreria segueix amb la seva especialització i també amb l’espai generalista farcit de novetats. Esperem que ben aviat s’integrin al barri, com ja ho havíen fet anteriorment.

El nom el deu a l’amant de l’emperador romà Adrià. Neix el 1997 amb la intenció de col•laborar activament en la normalització del “fet homosexual” des de la cultura i la participació social. En aquest sentit, i també en la forma de pensar l’espai, es vol aproximar al model del nord d’Europa.
Es tracta d’un lloc acollidor, que els permet dur a terme moltes activitats paral·leles: presentacions de llibres, exposicions de pintura, lectura de poesia, tertúlies literàries. Disposa també d’una cafeteria a on es poden fullejar i triar tranquil•lament els llibres. El fet que disposin de les novetats específiques i també de les literàries facilita tenir públic d’altres interessos, veïns i lectors en general.
L’ordenació es diferencia per seccions gai i lèsbica i cada una per poesia, narrativa, assaig, revistes, fotografia. En llengua estrangera predomina l’anglès i altres suports són DVD, postals, pòsters, regals, samarretes, etc.
La pàgina web és molt detallada pel que fa a les categories o temàtiques, entre les quals s’inclou un apartat amb grans noms de la literatura. Té un cercador ràpid i un d’avançat i permet crear comptes personals, comprar en línia, així com conèixer les novetats i els documents més venuts.


Llibreria Antiquària Studio
Aribau, 12  –  08011 Barcelona
Tel. 933 178 835
Metro: Universitat
info@studiolibrosantiguos.com
www.studiolibrosantiguos.com
LLIBRE ANTIC
______________________________________________________

Molt a prop una de l’altra, les dues llibreries Studio es complementen. Aquesta té més llibre antic, que contemporitza amb el de segona mà.
La senyora Isabel Montiel va obrir la llibreria de Diputació l’any 1950, quan ja tenia una certa experiència en el sector. L’any següent va obrir l’establiment d’Aribau.
El fons tant de llibre de segona mà com de l’antic és molt ampli. A la pàgina reprodueixen els catàlegs impresos, dels quals només es pot descarregar l’últim. Es poden cercar els llibres per matèries i fer les compres a través de la mateixa pàgina. Figura al directori de Uniliber.


+Bernat
Buenos Aires, 6-8  – 08029 Barcelona
Tel. 934 100 990
Metro: Hospital Clínic
libreriamasbernat@libreriamasbernat.com
www.libreriamasbernat.com
GENERAL, AUTOEDICIÓ
______________________________________________________
La Montse Serrano el 1979 va emprendre una tasca que encara no ha deixat, la de viure el fet de la lectura com un fet personal a compartir. Per això la seva tasca és la d’escoltar els gustos i orientar a una clientela, que s’hi sent com a casa. Això ja no ho fa des de la primera llibreria Bernat, sinó des d’una ampliació just al costat, en un local més gran que era abans una sex-shop, ja és el segon cas que m’expliquen, i on hi entren diversos accionistes i en fan possible una cooperativa que persegueix el de sempre: ser un referent al barri.
Aquesta +Bernat segueix amb un petit restaurant i cafeteria que fan companyia als llibres que sempre pensende cara als clients. Però un espai nou i més gran fa possible que les activitats de sempre també s’hagin ampliat. Només cal consultar la web per adonar-se’n, de totes maneres cal ressaltar la possibilitat de comptar amb la seva col·laboració per a l’edició d’un llibre. Com bé diuen són un “magatzem de cultura”. Tenen Facebook.


Casa del Tibet
Rosselló 181 – 08036 Barcelona
Tel. 932 075 966
Metro: Hospital Clínic, Provença
info@casadeltibetbcn.org
www.casadeltibetbcn.org
RELIGIÓ
______________________________________________________

En aquesta casa de cultura tibetana s’hi fan moltes activitats, es diria que és la delegació estrangera més activa de Barcelona. Hi ha cursos de llengua, de cuina i medicina tibetanes, entre molts d’altres. Hi ha també una sala de culte budista i s’hi celebren tota mena d’esdeveniments, lluna plena, aniversaris, etc. Hi ha un racó amb uns 200 llibres, Cd i DVD sobre el Tibet, el budisme i, naturalment, sobre el Dalai Lama.
A la pàgina web no hi trobarem informació bibliogràfica, ni hi podrem fer compres en línia. També estan al Facebook.


La casa de la paraula
Rosselló, 154 – Barcelona 08036
Tel. 932 116 921
Metro: Provença, Diagonal
info@lacasadelaparaula.com
lacasadelaparaula.com
PSICOLOGIA, HUMANITATS
______________________________________________________

 La Casa de la Paraula s’inaugurà el 10 de juliol de 2014. Arrenca com un centre cultural polivalent, que inclou llibreria, cafeteria, sala d’exposicions, sala de conferències i una editorial. Amb tota aquesta infraestructura es volen promoure debats, exposicions, cursos, presentacions de llibres i altres activitats, especialment els relacionats amb la comunicació, la psicoanàlisi i les psicoteràpies. La llibreria permet la compra en línia, i ofereix un ventall d’altres disciplines, com art, literatura, història…

La promotora de l’espai és l’Associació Cultural La Casa de la Paraula, una entitat sense ànim de lucre que té més de 230 socis, molts d’ells procedents dels amics de la Xoroi. Té l’origen en la llibreria Xoroi, també especialitzada en psicoanàlisi, que estava a Sarrià-Sant Gervasi. Xoroi és ara l’editorial que es vincula amb aquest centre. A la pàgina web hi ha ressaltades les diferents opcions per seguir-los i associar-se.


Casals. Llibreria antiquària
Aribau,46 – 08011 Barcelona
Tel. 933 179 396
Metro: Universitat
info@libreriacasals.com
Gremi de Llibrerters de Vell
LLIBRE ANTIC
______________________________________________________

L’Albert Obradors prové d’una família d’antiquaris, que l’ha portat a ocupar-se del llibre antic. Originàriament al carrer de Banys Nous, des del 2003 al carrer d’Aribau, en un local anteriorment ocupat per un a altra llibreria. Te un ampli fons en el que destaquen els llibres d’art. Té el catàleg incorporat a les plataformes internacionals Uniliber i Iberlibro 


Come In. Llibreria Anglesa
Balmes 129 bis – 08008 Barcelona
Tel. 934 531 204
Metro: Provença
comein@libreriainglesa.com
www.libreriainglesa.com
LLIBRE EN ANGLÈS
______________________________________________________

Va obrir el 1984 ben a prop, al carrer Provença, i des de 2006 aquesta nova seu segueix estant enfocada per donar servei a l’ensenyament de l’anglès, segons el currículum que disposa el govern i les línies editorials. Per això les grans firmes de llibres de text tenen la seva ordenació per nivells d’aprenentatge.
L’autoaprenentage té molt públic i cada cop hi ha més mètodes, però no hi trobarem els fascicles que es venen als quioscs. Volen potenciar la literatura, de les grans editorials britàniques, tant en versió paper com en llibres parlats, un suport que els britànics fa temps que han descobert i que està donant molt bons resultats en diferents nuclis de població: aprenentatge de la llengua, invidents, gent gran…. i que a casa nostra li costa obrir-se pas.
Entre el material no llibre destaquen els suports per fer autoaprenentatge per ordinador, literatura per nivells amb CD, llibres parlats, DVD per a nens. També tenen llibres i altres suports destinats als estrangers, per a l’aprenentatge de l’espanyol, i diccionaris en altres llengües.
L’ordenació de l’espai i dels llibres es disposa per àrees de: llibre de text, diccionaris, gramàtiques, vocabularis, mètodes per a infants, literatura per nivells, literatura en anglès i traduccions a l’anglès també de clàssics d’altres literatures.
La web reprodueix les matèries que hem esmentat, permet crear un compte i la compra en línia. Pots crear-te un compte per a les novetats. I estan al Facebook.
La llibreria va als congressos de APAC (Associació de Professors d’Anglès de Catalunya).


El Corte Inglés – Francesc Macià
Avinguda Diagonal 471-473 – 08036 Barcelona
Tel. 934 934 800
Metro: Hospital Clínic
www.elcorteingles.es
www.ambitocultural.es
GENERAL
______________________________________________________

En aquest centre els llibres han estat sempre el parent pobre de l’oferta de El Corte Inglés. Ho continua essent. Pocs llibres, mal triats i mal ordenats. Només se’n salva l’oferta de guies i mapes per fer turisme. Fins i tot a les prestatgeries sota el rètol de Grans obres, el que hi ha són obres grans, de dimensions, volem dir.


Depósito Hidrográfico S.L.
Avinguda Roma, 84 – 08015 Barcelona
Tel. 933 105 209
Metro: Entença
deposito@depositohidrografico.com
www.depositohidrografico.com
NÀUTICA, CARTOGRAFIA, PUBLICACIONS OFICIALS
______________________________________________________________________

De primer, el 1962, des del port mateix, després des del 1983 a Marquès d’Argentera,  fins a la seu actual, el Depósito ven llibres, cartes i instruments nàutics.
Pel que fa a la cartografia és distribuïdor oficial de diversos organismes públics espanyols (Instituto Hidrográfico de la Marina, Ministerios de Defensa, Fomento i Medio Ambiente) i internacionals (National Ocean Service, Nauticard International, Maptech de cartografia electrònica). El fons bibliogràfic és variat, amb especialitat en dret marítim i servei a les indústries lligades a la mar, a més dels navegants.
A més de cartes i llibres disposa d’un ampli ventall d’instruments per a la navegació: compassos, sextants, rellotges, radiotelefonia, aparells meteorològics, traçadors de rumbs, dels que en són fabricants d’un model auto-lector.
La web permet la compra en línia, i sempre presenta les novetats i ofertes variades.


Llibreria Epsilon
Casanova, 82 – 08011 Barcelona
Tel. 934 530 939
Metro: Urgell
pedidos@libreriaepsilon.com
www.llibreriaepsilon.com
ESOTERISME
______________________________________________________

Juan Nuez es va embarcar el 1973 en la creació d’una llibreria sobre esoterisme, quan aquesta disciplina estava tant prohibida com els temes polítics i la pornografia. Recorda aquelles distribuïdores que darrera d’una porta tenien un “quartet” on s’hi amagaven llibres com els que ara omplen les prestatgeries. Ells mateixos tenien llibres d’importació en altres llengües i el Ruedo Ibérico. Durant l’any 1975 va sofrir diversos atemptats dels energúmens de Fuerza Nueva, que tenien la seu a tocar de la llibreria, tant va ser així que finalment el Gremi de llibreters els va pagar una porta blindada, que encara obre i tanca cada dia.
Els llibres representen les escoles de l’esoterisme tradicional, es refereixen a l’alquímia, la simbologia i l’hermetisme. Llibres de psicologia humanista, autoajuda i orientalisme, entre altres matèries, persegueixen que la pròpia llibreria s’especialitzi encara més, buscant una literatura d’avantguarda i abandonant el sentit mercantilista.
Assisteixen a congressos i fires, i la pàgina web facilita la consulta per grans temes i la compra en línia. I també estan al Facebook.


Libreria Fabre
Aribau, 84 – 08036 Barcelona
Tel. 932 160 225
Metro: Passeig de Gràcia
info@libreriafabre.com
www.libreriafabre.com
LLIBRE INFANTIL, LLIBRE JUVENIL, LLIBRE EN ALEMANY
______________________________________________________

Aquesta llibreria fundada el 1860, des de fa tres generacions es regentada per la família Geigle, procedent d’Alemanya, la qual en va conservar el nom, és de fet una llibreria alemanya.
Des de fa dos anys aquesta tercera generació porta una llibreria on conflueixen  gran quantitat de joguines i puzzles, una amplia oferta de llibre infantil i juvenil exclusivament en alemany i llibres d’aprenentatge de la llengua. També hi ha una mostra més limitada de literatura alemanya per a adults.
La pàgina web, encara en construcció, deixa pas  a unes xarxes socials de Facebook i Twitter, molt actives, i  estan desenvolupant Pinterest i Instagram.  Ressaltar que a Facebook desenvolupen enllaços d’interès, com per exemple les activitats de la ciutat durant el cap de setmana. Aqui el seu Facebook


Llibreria Finestres
Diputació, 249 – 08007 Barcelona
Metro: Passeig de Gràcia, Universitat
Tel: 93 384 08 09
llibreria@llibreriafinestres.com
https://www.llibreriafinestres.com/ca/home-catala/
HUMANITATS

__________________________________________________________

La veritat és que m’han quedat ganes de tornar-hi, a ser possible sense fer cua, entre altres coses per barallar-me amb alguns prestatges i seguir-los el joc. A Barcelona hi ha molt bones llibreries del mateix contingut i que segueixen una ordenació canònica. Aquí no, bé tota la part de narrativa sí, nombrosa, en diferents idiomes, originals i traduccions. Esplèndida. La resta ho trobarem, entre altres, com pensament humanístic o pensament crític: aquí és on comença la diferència. La història, la filosofia, per exemple, es situen sota altres epígrafs com ara: espies, la Belle Époque, usos amorosos en la història, malenconia, estupidesa etc. Res a dir, és una qüestió de temps veure si funciona o no. El seu propi manifest ja ens avisa que el tractament del fons serà diferent. Pel que fa al fons, val a dir que intenten tenir el que se’n diu llibre de fons, molt d’agrair perquè ara les llibreries són víctimes de l’allau de novetats.

Aspectes a destacar són l’espai. Molt acollidor i defensor del silenci, sembla que no hi ha cobertura de mòbil, i sí, s’hi pot llegir tanquil·lament, triar i remenar, prendre un mos a una terrassa amb jardins verticals. Per passar-hi estones llargues. I l’altre les convocatòries del Premi Finestres de narrativa, a llibres publicats i la Beca Finestres d’assaig.

La pàgina web anuncia les activitats i cursos que són ben diversos, i facilita llistes i recomanacions de lectura fetes pels membres de l’equip de llibreteres.


Llibreria Finestres
Carrer Diputació 250 Barcelona 08007
Tel .933840809
Metro: Passeig de Gràcia, Universitat
llibreria@llibreriafinestres.com
Pàgina web
CÒMIC, ART
__________________________________________________

Com bé diuen a la presentació de la nova llibreria, la Llibreria Finestres és una llibreria que el Carrer Diputació parteix per la meitat. La nova seu, als baixos de l’antiga Fundació Mapfre, és una llibreria d’art i còmic. D’art, en tots els seus aspectes i disciplines, i el còmic i llibre il·lustrat ben triat també, perquè ambdós esdevinguin un bon fons. Que és el que persegueix la llibreria. Com també crear un ambient de lectura, de confort, perquè els temps no sigui el nostre enemic. Les llibreries de fons ja ho tenen això, et proposen una certa concentració per passar d’un tema a un altre, sense massa justificacions. Un nou plaer. I per molts anys.


Freixanet Llibres

Provença, 199 – 08008 Barcelona
Tel. 934 536 232
Metro: Provença, Diagonal
www.freixanet.com
MEDICINA, CIÈNCIES DE LA SALUT
______________________________________________________

Professionals, indústria farmacèutica, hospitals i universitats visiten des del 1968 aquesta llibreria. Estudiants en una part menor, perquè es treballa més de cara a les diferents professions i especialitats.
L’ordenació de l’espai i dels llibres es distribueix per especialitats mèdiques, la descripció de les quals està molt ben definida a la web, molt senzilla d’utilitzar, i útil. La immensa producció editorial científica, en qualsevol suport, fa que la pròpia web recomani la confirmació del preu. La renovació constant del fons, el qual s’edita en un 80% en anglès, i que al cap de l’any pot suposar més de 60.000 títols fa que l’eina primordial sigui un bon catàleg al portal. També ofereixen material no llibre: DVD, CD-Rom, models anatòmics. Es fan presentacions de llibres i lògicament s’assisteix a congressos. Guarden encara els fitxers de fusta amb les fitxes per autors, que fa anys ens servien a tots per buscar llibres o orientar als lectors.


Horitzons
València, 149 – 08011 Barcelona
Tel. 934 513 097
Metro: Hospital Clínic
info@llibreriahoritzons.com
www.llibreriahoritzons.com
http://www.librosdemontaña.com/
VIATGES, MUNTANYISME, NATURA
______________________________________________________

Amb més de 40 anys d’experiència ens ofereixen tot el que és necessari per emprendre una sortida d’aquestes característiques: llibres, revistes, i accessoris de tota mena. Entre els llibres no hem d’oblidar la narrativa i el llibre infantil. Local amb molta activitat pel que fa a presentacions, xerrades, preparació de viatges organitzats per ells, etc. Les webs, noteu que n’hi ha dues de diferents, permeten subscripció al butlletí de novetats, i la compra online dels seu catàleg. Han ampliat el fons amb altres temàtiques, però els seu fort segueix sent la especialització que detallem. També tenen aquest bloc especialitzat. Estan al Facebook


La Impossible. Llibreters
Provença, 232 – 08036 Barcelona
Tel. 932 507 193
Metro: Provença, Diagonal
info@laimpossible.cat
www.laimpossible.cat
LLIBRE EN CATALÀ, HUMANITATS
______________________________________________________

Això sembla impossible, doncs no. S’hi han tornat a posar amb les ganes pròpies de qui se la “fa seva”, perquè és la seva feina i perquè ja tenen experiència en el món de les llibreries. Busquen engrescar a la lectura en català, a la literatura i l’assaig, també en altres llengües, entre la que s’inclou el castellà. La llibreria en línia la trobareu a: www.llibres.cat amb una arbre per matèries molt detallat, i més notícies al Facebook. Una cuidada tria dels llibres i l’atenció al client la converteix en un lloc per ser visitat pels bons lectors.


Llibrería Mizar
Còrsega, 203-205 – 08036 Barcelona
Tel. 934 393 029
Metro: Hospital Clínic
libreriamizar@gmail.com
www.egiptologiamizar.com
EGIPTOLOGIA
______________________________________________________

Es ben bé que no et pots deixar portar per les aparences. Llibreria i papereria, com tantes que alternen els dos productes per poder subsistir, encara més quan els llibres que ofereixes són per a especialistes sobre l’antic Egipte. Cert és que hi ha molta afició i des de diferents vessants i profunditats, però també ho és que ara qualsevol llibreria et pot fer arribar el que desitgis. El mèrit sempre està a vincular-te a associacions o entitats que et proporcionin un públic amb el que hi pots mantenir un tracte molt estret i a avançar-te al que pensis que et demanaran. En aquest cas la Societat Catalana d’Egiptologia i el postgrau de la UAB.
La seva web està molt ben estructurada pel que fa als continguts, està pensada també pels no iniciats i permet la compra en línia. Són molt coneguts pels aficionats i especialistes, entre els quals hi ha particulars, biblioteques, museus, etc… Amb dedicació han aconseguit que el coneixement històric i literari sobre Egipte estigui present en un racó d’una petita llibreria del costat de l’Hospital Clínic, i tots els que els interessa, ho saben.


Nostradamus
Rocafort, 159 – 08015 Barcelona
Tel. 932 29 62 82
Metro: Tarragona
https://www.tiendanostradamus.com/
ESOTERISME
______________________________________________________

Centre esotèric des de l’any 1993, on hi ha un bon assortit de llibres de diverses disciplines, a part de molts altres productes. També tenen editorial pròpia.


Oryx. La botiga de l’amant de la natura
Balmes, 71 – 08007 Barcelona
Tel. 934 185 511
Metro: Diagonal
oryx@weboryx.com
www.weboryx.com
NATURA, ASTRONOMIA
______________________________________________________

Com ells s’autoanomenen és tracta d’un espai pels naturalistes aficionats i professionals. A l’antiga seu d’Altaïr, abans de passar a Granvia el 1996, tenim un d’aquests llocs on l’especialització fa que convergeixin diferent tipologia de documents, instruments i atuells, que la temàtica es tracti transversalment.
Cal fer notar que és un dels llocs més importants de l’Estat en bibliografia sobre Astronomia. Dit això, destacarem llibres d’història natural, les guies d’identificació, conservació, la gestió de la natura, coneixement d’hàbitats, fotografia, etc… L’ordenació segueix aquest esquema i l’arbre taxonòmic que dona la Ciència.
Entre el material no llibre, que té tanta o més presència, cal enumerar: CD guies d’identificació de sons, DVD, però també roba, material de camp, material tècnic i científic, meteorologia, camuflatge, i a nivell òptic: telescopis i prismàtics, accessoris fotogràfics, càmeres de fotos especialitzades en fotografia animal, lupes… caixes per a insectes, menjadors per a ocells i altres animals silvestres.
La pàgina web és magnífica, tant pel disseny i utilitat, com pels fons que conté. Molt ben estructurada, pensada per a dos tipus d’usuaris, el que la descobreix i el que n’és un habitual, a ambdós els servirà. A part d’un ampli fons bibliogràfic, podran rebre un butlletí de notícies, veure novetats seleccionades, comprar, participar en múltiples activitats. Aquest és el seu Facebook.
Moltes propostes per apropar-nos a la natura, d’una forma respectuosa i responsable.


Punt i apart
Comte Borrell, 225 – 08029 Barcelona
Tel.
Metro: Hospital Clínic
www.puntiapart.cat
GENERAL
______________________________________________________

Llibreria, papereria, copisteria que el 2016 celebrava el 30è aniversari donant un servei diligent al barri, llibreria de proximitat. Funciona molt per encàrrec, de fet la pàgina web ressalta el formulari de comanda perquè pertany al col·lectiu Libelista


Quijote de oro
Villarroel, 188 – 08026 Barcelona
Tel. 934 39 58 72
Metro: Provença
GENERAL, QUIOSC
______________________________________________________

Llibreria de barri, des de fa molts anys, que ofereix tota classe de productes relacionats amb la papereria, els regals i els llibres. La part de quiosc és important i ben assortida.


Re-Read. Librería lowcost
Rosselló 158 – 08036 Barcelona
Tel. 93 106 94 37
Metro: Diagonal, Provença
www.re-read.com
SEGONA MÀ
______________________________________________________

Una de les 5 llibreries de la cadena Re-Read. Veieu descripció per a totes a la de la Granvia de les Corts Catalanes, 564 (Metro Urgell) al barri de Sant Antoni.


Llibreria Studio
Diputació 220  – 08011 Barcelona
Tel. 934 545 525
Metro: Universitat
info@studiolibrosantiguos.com
www.studiolibrosantiguos.com
LLIBRE VELL
______________________________________________________

Molt a prop una de l’altra, les dues llibreries Studio es complementen. Aquesta té un fons bàsicament de segona mà, mentre la del carrer Aribau té més llibre antic, que contemporitza amb aquest.
La senyora Isabel Montiel va obrir la llibreria de Diputació l’any 1950, quan ja tenia una certa experiència en el sector. L’any següent va obrir l’establiment d’Aribau.
El fons tant de llibre de segona mà com de l’antic és molt ampli. A la pàgina reprodueixen els catàlegs impresos, dels quals només es pot descarregar l’últim. Es poden cercar els llibres per matèries i fer les compres a través de la mateixa pàgina. Figura al directori de Uniliber.


detalle1-930x310Fotografia LC Good life
Apps-Google-Maps-icon

Plànol


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: