Pàgina d'inici » El Fort Pienc

El Fort Pienc

arc trionfFotografia Barcelona Turisme
Apps-Google-Maps-icon

Plànol

 


Llibreria Abadia
Ausiàs Marc, 92-98 – 08013 Barcelona
Tel. 932 450 303 i 932 314 001
Metro: Arc de Triomf – EIX
informacio@pamsa.cat
www.pamsa.cat
LLIBRE EN CATALÀ
______________________________________________________

Les Publicacions de l’Abadia de Montserrat, l’editorial en actiu més antiga del món, obrí aquest local al públic el desembre del 2006. Així es posà a l’abast dels lectors un dels més amplis, més variats i, en bona part, més desconegut catàleg editorial en llengua catalana.
Consolidada en el món editorial i difusora de la cultura catalana especialment a partir de 1950, compta amb un fons editorial de més de 3.000 títols publicats.
La pàgina web és la de l’editorial, tot i que la pròpia Abadia en donava notícia de la inauguració a seves les pàgines d’actualitat. Es pot comprar en línia. Estan al Facebook.


Chunichi Comics
Passeig Sant Joan, 21 – 08010 Barcelona
Tel: 935 417 938
Metro: Arc del Triomf -EIX
admin@chunichicomics.com
http://www.chunichicomics.com/
CÒMIC
______________________________________________________

El desembre de 2016 s’obre una altra botiga d’aquesta llibreria, i molt més que això, com són normalment els establiments de manga, còmic, merxandaising etc… I s’obre al costat de moltes altres botigues d’aquesta especialitat, ampliant així la densitat de la zona. Cal dir que el suport llibre, llibre il·lustrat més concretament, és una part petita dins del conjunt del que ens ofereix aquesta empresa d’importació de productes japonesos.


Norma Còmics
Pg. de Sant Joan, 9 – 08010 Barcelona
Tel. 932 448 423
Metro: Arc de Triomf – EIX
info@normacomics.com
www.normacomics.com
CÒMIC
______________________________________________________

Ens trobem davant d’una de les llibreries de còmic més gran d’Europa. El cas de Norma Còmics segueix un dels models típics de les llibreries de còmics de Barcelona.
L’editorial Norma Còmics el 1981 i la llibreria al passeig de Sant Joan el 1983, que s’anirà engrandint amb els anys tant en superfície com en temes. Així des de l’any 2001, al soterrani, hi havia una magnifica llibreria de cinema, que ara és de manga.
El fort de la botiga segueix essent, però, el còmic europeu i americà, que comporta, a més dels còmics, pel·lícules i bibelots de tota mena, i el manga. El material procedeix, aproximadament en un 20% de la importació. El llibre il·lustrat, sigui dibuix, sigui fotografia, hi ha tingut una presència constant, però desigual en el temps.
La web ordena els productes segons siguin novetats, del catàleg general o ofertes, i sempre segons les matèries clàssiques: europeu, USA, manga i humor. També hi ha un apartat per editorials, per col·leccions i sèries. Es poden demanar números endarrerits i fer la compra en línia. També estan al Facebook.


News and Coffee
Passeig de Sant Joan, 19 – 08010 Barcelona
Tel: 656 42 87 00
Metro: Arc Triomf
https://www.instagram.com/newsandcoffee.eu/
PREMSA
______________________________________________________

Una nova manera de pensar i gestionar un quiosc dels de tota la vida. Un projecte emprenedor, que ja havia passat per altres locals, que ofereix premsa, també especialitzada i també internacional, juntament amb cafès, torrats a Girona per ells mateixos, o infusions de qualitat i a bons preus. La remodelació del quiosc és una aposta pel disseny i el bon gust. El que s’hi ofereix també. Un lloc per no anar-hi amb presses, si no saps els què vols, les revistes són per mirar-les amb calma. Una aposta interessant, francament.


Pèrgam Llibres
Passatge Sant Benet, 7 – 08003 Barcelona
Tel. 644 34 11 78
Metro: Arc de triomf EIX
pergam@pergam.cat
http://pergam.cat/
LLIBRE ANTIC, SEGONA MÀ
_____________________________________________________

Llibre antic, de geografia i història, també mapes. Novel·la, llibre infantil, cuina, viatges. El llibre vell molt triat, i material per a col·leccionistes com postals, imatges, etc. Xerrades, concerts… espai cultural, de converses. Estan a Todocolección.  El seu Facebook


Promopress. La libreria del diseño y el coleccionismo
Ausiàs Marc, 124- 08013 Barcelona
Tel. 932 451 464
Metro: Marina – EIX
mail@promopress.es
www.promopress.es
DISSENY, COL·LECCIONISME
______________________________________________________

Espai que acull aquella bibliografia que ha de servir als dissenyadors, de tots els àmbits,  a mantenir-se al dia, tant pel que fa a tendències com dins de l’estudi cultural i sociològic, sense oblidar el llibre de referència o històric. Apart del local amb llibres, revistes, etc… promouen les subscripcions a diferents recursos molt especialitzats, molts d’ells d’importació. La part adreçada als col·leccionistes també és notòria.

La pàgina web permet la compra en línia, gràcies un bon desplegable de matèries, a cerques ben acotades, i a una resumida descripció del document. Interessant tant pel que fa als aspectes tècnis de les diferents disciplines, com a l’aspecte cultural. Facebook


parking shFotografia Companyia Parking Shakespeare

Apps-Google-Maps-icon 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: